Clubshow Supervovo op Ztack
30-06-2021 13:25:00 | Door: Pie Kamau | hits: 1197 | Tags:

Jongerenplatform Ztack start op zaterdag 3 juli 2021 met de clubshow Supervovo. DJ Yoranty stoomt in het programma jongeren klaar voor een avondje uit.

Yoranty (Roy van der Vlis) is een jonge dj/producer uit Delft, die al jaren op jongerenfeesten in Nederland draait. Met Supervovo is hij voortaan elke zaterdagavond tussen 20:00 en 21:00 uur te horen op Ztack. De 20-jarige dj produceert ook zelf muziek en maakt regelmatig mash-ups van bestaande classics.

Roy van der Vlis: “Als dj heb ik vanaf het begin van Ztack al Pre-Party mixen gemaakt. Dit jaar kreeg ik de vraag of ik het leuk zou vinden om een eigen radioshow op de zaterdagavond te maken, met volledig creatieve en muzikale vrijheid. Die vraag had ik niet zien aankomen, maar het programma Supervovo op ZTACK wordt een groot avontuur."

Pierre Papa, radiocoach: “Roy viel al een tijd op met zijn mixen in de Ztack Pre-Party. Zijn mixen gaan soms van links naar rechts en dwars door alle muziekgenres heen en zijn ook nog eens zeer vakkundig in elkaar gezet. Trots dat we deze belofte voor de Housescene nu een vast podium kunnen bieden op Ztack.”

Het jongerenplatform Ztack is een in 2019 gelanceerd initiatief van De Radiofabriek en radiocoach Pierre Pappa.

www.ztack.nl
www.ypca.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie