[Vacatures] Blue Circle zoekt naar een (Freelance) Producer RTL Boulevard
05-07-2022 08:53:00 | Door: Pie Kamau | hits: 1809 | Tags:

Blue Circle is per direct op zoek naar een:

(Freelance) Producer RTL Boulevard

Is organiseren je passie en is het je droom om bij een groot entertainment programma te werken? Dan hebben wij goed nieuws!

RTL Boulevard is per direct op zoek naar een (freelance) producer om ons gezellige productieteam te versterken. We zoeken iemand met een flinke dosis humor, ambitieus is, stevig in zijn/haar schoenen staat en na een korte inwerkperiode volledig mee kan draaien in het productieteam.

Wat doe je als Producer bij RTL Boulevard?

Vind je het leuk om contact te onderhouden met de (eind)redactie om alles voor de show zo efficiënt mogelijk te produceren? En word jij gelukkig wanneer je verschillende planningen gestructureerd hebt opgesteld? Dan is deze job echt iets voor jou!

Als producer zorg je er o.a. voor dat de verschillende onderwerpen voor de show voorzien zijn van de nodige props, items op tijd in montage gaan en de items op tijd in de studio zijn voor de uitzending. We werken binnen het productieteam met verschillende diensten. Zo zal je de ene keer op de redactie aanwezig zijn en de nodige voorbereidingen op je nemen en de andere keer in de studio aanwezig zijn en alles rondom de show coördineren. 

Wie zoeken wij?

  • Een collega met minimaal 1 jaar studio ervaring
  • Het is een pré wanneer je eerder bij een daily hebt gewerkt
  • Een echte teamplayer
  • Iemand die nauwkeurig is, stress bestendig en iemand met humor
  • Iemand die op basis van een wisselend rooster 7 dagen per week inzetbaar is

 

Wie zijn wij?

Blue Circle is een content creator die als geen ander in staat is, verhalen te vertellen en deze te vertalen naar succesvolle merken. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren en produceren van entertainment, factual entertainment en dagelijkse shows. Met impactvolle programma’s entertainen, emotioneren en inspireren wij dagelijks vele kijkers. Wij ademen TV, omarmen elke boodschap en kennen ons publiek. Blue Circle is o.a. bekend van televisieprogramma’s zoals: RTL Boulevard, Holland's Got Talent, Heel Holland Bakt, The Masked Singer, Boer Zoekt Vrouw, Van Onschatbare Waarde en Help Mijn Man Is Klusser!

Ben jij enthousiast geworden? Solliciteer hier met je CV en motivatiebrief.

www.bluecircle.nl
www.fremantle.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie