[Vacatures] Mediahuis zoekt een Verslaggever DFT
02-06-2022 09:07:30 | Door: Pie Kamau | hits: 2913 | Tags:

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Verslaggever DFT

De Financiële Telegraaf (DFT) is toonaangevend in de financiële journalistiek en biedt al het nieuws over geld en economie. Duidelijk, helder en altijd scherp. Als een van de grootste mediamerken van Nederland heeft De Telegraaf het grootste bereik en staat het met ruim 50 procent van de Nederlandse bevolking in contact. Om ons DFT-team te versterken zijn wij op zoek naar een ervaren verslaggever.

Wat je gaat doen?

Het op de voet volgen van alle financiële ontwikkelingen. Dit doe je zowel online als voor de krant door middel van het schrijven van achtergrondverhalen en het houden van interviews. In duidelijke taal, dicht bij de lezer. Wij zijn op zoek naar een ervaren verslaggever het eerste nieuws kan brengen over o.a. bedrijfsovernames en fusies en iemand die de weg weet op de Amsterdamse beurs en de Zuidas.

Samen met het team van 20 verslaggevers maken we nieuws, leggen we zaken helder uit en proberen onze lezers te helpen met het maken van beslissingen over geldzaken. Niet voor niets noemen we dit stukje in de krant DFT Geld. In onze missie om 24 uur per dag actueel te zijn, ben je constant op zoek naar relevant nieuws-en achtergrondartikelen. Die brengen we zowel online als op papier. 

Hoe kom je binnen?

Om het gesprek over alles wat er in de financiële wereld gebeurt te blijven bepalen zoeken wij journalisten met verstand van geldzaken. En dan hebben we het niet alleen over de cijfers en euro’s. Je weet als geen ander complexe zaken heel toegankelijk te maken voor een groot publiek waarbij je gemakkelijk schakelt tussen snelle online publicaties en wat stevigere achtergrondartikelen voor op papier. Natuurlijk beschik je over een vlotte, creatieve pen, een collegiale instelling en zit je vol originele ideeën om onze lezer te blijven binden en boeien. 

Dit hebben wij voor jou in huis: 

  • Een fulltime functie.
  • Een miljoenenpubliek.
  • Toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen, of te ontdekken. 
  • Doorgroeimogelijkheden binnen een groot huis met sterke merken in Nederland, België, Ierland en Luxemburg.
  • Een jaarcontract met de intentie om er een van onbepaalde tijd van te maken.  
  • Een thuiswerkvergoeding voor de dagen waarop je vanuit eigen huis werkt. 
  • En natuurlijk een heleboel fijne collega’s die jouw baan nóg leuker maken. 

 

Vanzelfsprekend krijg je een uitstekende beloning en alle instrumenten om je werk goed te kunnen doen. Daarbij inbegrepen een laptop en telefoon.  

Kom binnen! 

Lijkt dit je intressant? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie heel graag binnenkomen. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Onze afdeling recruitment hoort ze graag! Je kunt ons op allerlei manieren bereiken, per telefoon op 088-8247721, via WhatsApp of op e-mailadres recruitment@mediahuis.nl of solliciteer hier, wat jou uitkomt. 

www.mediahuis.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie