[Vacatures] Reprise zoekt een Trainee Online Marketing
31-03-2022 09:24:00 | Door: Pie Kamau | hits: 1114 | Tags:

Reprise is per direct op zoek naar een:

Trainee Online Marketing 

Position Summary

Ben jij toe aan een uitdaging bij het leukste digitaal marketingbureau van Nederland? Ben jij net afgestudeerd of heb je enkele jaren werkervaring? Dan dagen wij jou uit voor hét beste traineeship digital marketing!
 
In 2013 is onze eerste trainee begonnen met het digital marketing traineeship. Sinds die tijd is ons programma verder ontwikkeld tot waar het nu staat: een sterk opleidingsprogramma waarin heel veel leren, intensieve persoonlijke begeleiding en fun centraal staat. Je wordt in 12 maanden klaargestoomd tot junior consultant in 1 van onze digitale specialisaties: Social, SEA, SEO, CRO, Web Analytics of E-commerce. Daarbij krijg je van alle specialisaties wat mee in het traineeship. Inmiddels hebben we sinds 2013 meer dan 100 trainees aangenomen. Velen daarvan zijn doorgegroeid naar mooie posities, waaronder naar ons eigen Product Management of Management Team.
 
Naast het ontwikkelen van inhoudelijk kennis, staat persoonlijke ontwikkeling ook centraal. Zo leren we je niet alleen het vak en hoe je omgaat met de tools waar Reprise mee werkt, maar krijg je ook direct al de kans om je verder te ontwikkelen in belangrijke soft skills (zoals presentatie- en communicatievaardigheden, timemanagement en consultancy). En behaal je de benodigde certificaten die laten zien dat jij een onderdeel hebt afgerond. Onze Talent Development Manager coacht jou gedurende dit hele jaar. Je mentor ondersteunt je dagelijks met het maken van klant opdrachten, het werken volgens een planning en het behalen van milestones uit het traineeship. Je ondersteunt je mentor in zijn/haar dagelijkse werkzaamheden voor klanten en daar ga je ontzettend veel van leren!
 
Het Reprise traineeship is dé perfecte investering in jezelf en geeft je een mooie kick-start van jouw carrière in (digitale) marketing. Het Reprise Digital Marketing Traineeship is een unieke mogelijkheid om te werken en te leren binnen digital marketing!
 
Desired Skills & Experience
 
 • Een aantoonbaar afgeronde hbo/ wo opleiding;
 • Je beschikt over een analytisch denkvermogen; digital marketing betekent dat bijna alles meetbaar is. Er is dus veel data waar we naar moeten kijken, analyseren en advies over moeten geven, zodat we het iedere dag een beetje beter en slimmer doen;
 • Je vindt het leuk om met data bezig te zijn;
 • Je bent resultaatgericht: om het maximale uit de campagnes voor onze klanten te halen;
 • Je bent oplossingsgericht: digital marketing kan best ingewikkeld zijn, maar met jouw oplossingsgerichte instelling vinden we altijd met elkaar een oplossing die het beste is voor onze klanten;
 • Je bent nieuwsgierig: digital marketing blijft zich continu ontwikkelen. Je wordt alleen een TOP marketeer als je nieuwsgierig blijft; 
 • Je hebt een flexibele houding: collega’s en klanten kunnen veeleisend zijn. Het helpt enorm als je flexibel bent. Samen vind je dan een oplossing;
 • Ervaring met Digital Marketing in een stage is een pre;
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
 
Wat zeggen trainees die jou voorgingen
 
Joep Hörst: “Tijdens het traineeship bij REPRISE heb ik in een jaar meer geleerd dan ik mij kon voorstellen. Het is een zeer uitdagend en dynamisch jaar, waarbij hard werken wordt afgewisseld met leuke feestjes en gezelligheid op de werkvloer!”
 
De selectieprocedure bestaat uit 3 onderdelen: 
 
 • Een intakegesprek met één van onze recruiters
 • Een kennismaking met een manager die je alles vertelt over hoe het traineeship in elkaar zit
 • Een passiepresentatie waarin jij ons meer vertelt over jouw passie en hoe jou dat gaat helpen succesvol te zijn in het traineeship.
 
Als we na deze 3 rondes allemaal enthousiast zijn (en jij natuurlijk ook), dan volgt er een concreet aanbod.
 

About us

Sinds 2014 zijn wij onderdeel van het wereldwijde IPG Mediabrands. Maar al ruim 20 jaar werken wij aan de beste digitale strategieën voor onze klanten als Rabobank, Landal GreenParks, AMEX, HBM Machines en Fietsvoordeelshop. In Groningen en Amsterdam is een groep van ruim 150 gepassioneerde online marketing professionals dagelijks hard aan het werk om het maximale voor onze klanten te realiseren. Door elke dag te leren, hard te werken, maar ook veel lol te hebben, groeien onze mensen. Dat vinden wij belangrijk en daar besteden we dan ook op verschillende manieren veel aandacht aan. Alles natuurlijk binnen onze kernwaarden FROG: Be Fearless, Be Real, Be On & Be Great. Partner in Digital Growth worden, dat is onze missie.

Werken bij Reprise betekent meer: Gezamenlijke lunch en vrijdagmiddagborrels; Feestjes, Kerstdiner, Beachpart, Pubquizzen; Bootcamp, Kickboksen, Yoga; Inspiratie vanuit Boost ons wellbeing platform bomvol tips & inspiratie voor alle IPG Mediabrands medewerkers; Thuiswerkmogelijkheden; Goede (online) begeleiding; Werk en privé in balans.

Ben jij wie we zoeken? Solliciteer hier en laat je CV achter. Heb je liever persoonlijk contact? Mail dan naar rachel.passchier@mbww.com/ +31611253153.