[Vacatures] Talpa Network zoekt een Editor Programma Samenstelling
08-04-2022 08:38:00 | Door: Pie Kamau | hits: 2955 | Tags:

Talpa Network is per direct op zoek naar een:

Editor Programma Samenstelling (m/v)

Afdeling Programma Samenstelling is binnen Talpa TV verantwoordelijk voor de bewerking van aangekochte series & programma’s, zoals MasterChef Australië, De Grote Verbouwing, Border Security maar ook Lachen om Home Video’s. Deze programma’s worden aangepast zodat ze op onze zenders SBS6, NET5, Veronica of SBS9 uitgezonden kunnen worden. De programma’s worden o.a. voorzien van een nieuwe vormgeving en een Nederlandse voice-over. 

Talpa TV is de organisatie achter de vier Nederlandse commerciële televisiezenders SBS6, Net5, Veronica en SBS9 en het VOD-platform KIJK. Talpa TV is één van de drie grote aanbieders van televisie in Nederland, telt ruim 400 medewerkers en is een van de onderdelen van het Nederlandse multimediabedrijf Talpa Network.

Wat ga je doen?

Als Editor voor de afdeling Programma Samenstelling ben je verantwoordelijk voor de complete bewerking van aangekochte series & programma’s. Het plaatsen en/of maken van nieuwe vormgeving, het bepalen van de nieuwe breaks, tot het redigeren van voice-over teksten, het inspreken met een Nederlandse voice-over en de complete audio-nabewerking.

Jouw profiel:

Je hebt ervaring met AVID en je bent in staat om zelfstandig, snel en zeer nauwkeurig te werken. Om de programma’s op tijd op zender te krijgen, heb je nauw contact met diverse disciplines binnen Talpa Network en bepaal je je eigen deadlines. Verder heb je er geen bezwaar tegen om af en toe buiten ‘normale’ kantooruren te werken.

Opleiding en Ervaring:

Je hebt minimaal een MBO 4/HBO opleiding richting Media. Verder verwachten we dat jij een aantoonbare ervaring hebt met het monteren op AVID. Naast een interessante baan op basis van een 40-urige werkweek, bieden wij je een uitdagende functie bij een jonge, gedreven organisatie en goede doorgroeimogelijkheden.

Wij bieden:

Een uitdagende (starters-)functie met prima arbeidsvoorwaarden op basis van een 40-urige werkweek bij een jonge, gedreven organisatie in Hilversum in een professionele en informele werkomgeving waar je collega’s klaarstaan om je waar nodig te ondersteunen.

Indien je interesse hebt, kan je zo een tweetal gesprekken verwachten via Teams of op ons kantoor op de Bergweg te Hilversum. Eerst nog een paar dringende vragen die je wilt stellen? Neem dan contact op met één van onze Recruiters via jobs@talpanetwork.com of solliciteer hier

www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie