[Vacatures] Abovo Media zoekt een Campagne Manager
17-01-2022 07:22:50 | Door: Pie Kamau | hits: 1695 | Tags:

Abovo Media is per direct op zoek naar een:

Campagne Manager

Als Campagne Manager zorg je dat aansprekende klanten als Auto.nl, Basic Fit en Primera hun verhaal kunnen vertellen aan de juiste doelgroep via het juiste kanaal.

Wie zijn wij?

Wij zijn Abovo Maxlead, een media adviesbureau gevestigd in Hoorn en Oegstgeest. Met behulp van media, data &tech en creatie helpen wij bedrijven groeien. Slim, effectief en origineel. Wij vertellen het verhaal op het juiste moment aan de juiste doelgroep via het juiste kanaal. Dit doen we met meer dan 230 vakspecialisten. Onze cultuur is no-nonsense, ondernemend, betrokken én er worden veel leuke dingen georganiseerd zoals bedrijfsuitjes, borrels en evenementen.

Functieomschrijving

Als Campagne Manager heb je 3 tot 4 jaar werkervaring. Je bent verantwoordelijk voor alle mediacommunicatie uitingen van jouw eigen klantenportfolio. Wij snappen ook dat je onze manier van werken nog niet kent, daarom word je aan een buddy gekoppeld die jou alle kneepjes van het vak leert en jou wegwijs maakt met onze manier van werken.

Wat bieden wij?

  • Salaris is in lijn met jouw ervaring
  • De mogelijkheid om deels vanuit huis te werken (ook als we weer teruggaan naar ‘normaal’)
  • Ruimte om jezelf te ontwikkelen; vanuit opleidingen, kennissessies en congressen
  • Informele cultuur met leuke collega’s, gezellige (vrijdagmiddag)borrels en feestjes

 

Wanneer ben je succesvol

In de functie Campagne Manager ben je een teamplayer, samenwerken is voor jou vanzelfsprekend. Je hebt interesse in de mediawereld en je krijgt geen stress van deadlines. Je gaat meteen in de actie en houdt ervan om zaken geregeld te krijgen. Jij bent blij als je klant blij is. Hiernaast beheers je de Nederlandse taal goed en ben je beschikbaar voor minimaal 24 uur per week. Wil je fulltime werken, dan kan dat natuurlijk ook.

Past deze functie bij jou? Solliciteer dan via het formulier hier. Heb je nog vragen? Stel deze gerust. Mail naar werken@abovo.nl.

www.abovomedia.nl
www.maxlead.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie