[Vacatures] Abovo Media zoekt een Client Executive Internationaal
20-06-2022 10:02:00 | Door: Pie Kamau | hits: 1919 | Tags:

Abovo Media is per direct op zoek naar een:

Client Executive Internationaal

Heb je ervaring met projectmanagement? Heb je affiniteit met cross mediale campagnes en denk jij in oplossingen? Bewaak jij het overzicht, werk je gestructureerd én krijg jij energie bij het behalen van deadlines? Dan is de functie Client Executive Internationaal iets voor jou!

Wie zijn wij?

Wij zijn Abovo Maxlead, een media adviesbureau gevestigd in Hoorn en Oegstgeest. Met behulp van media, data & tech en creatie helpen wij bedrijven groeien. Slim, effectief en origineel. Wij vertellen het verhaal op het juiste moment aan de juiste doelgroep via het juiste kanaal. Dit doen we met meer dan 230 vakspecialisten. Onze cultuur is no-nonsense, ondernemend, betrokken én er worden veel leuke dingen georganiseerd zoals bedrijfsuitjes, borrels en evenementen. Past dit bij jou? Lees dan snel verder.

Functieomschrijving

Als Client Executive Internationaal werk je nauw samen in het klantteam en het global agency netwerk om internationale klanten te ondersteunen bij het opzetten van crossmedia marketing,- en mediacampagnes. Hierin draag je de verantwoordelijkheid om projecten van a-tot-z te begeleiden en succesvol af te ronden.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opzetten van de dienstverlening en waarborgen van het serviceniveau bij ABOVO Media aan onze klanten. Je bent sparringpartner voor de klanten op operationeel gebied en signaleert kansen en verbeterpunten om het serviceniveau bij onze klanten te optimaliseren.

Je treedt dagelijks in contact met de klant over de voortgang en het monitoren van de campagnes. Je signaleert tijdig wanneer er moet worden bijgestuurd op diverse vlakken in de samenwerking. Je bent de spin in het web en communiceert naast de klant met de interne specialisten, exploitanten en leveranciers.

Door jouw helikopterview op de verschillende projecten bij onze klanten ben je in staat om de continuïteit van alle campagnes bij te houden. Je zorgt intern en extern dat iedereen op de hoogte is van de status van de campagnes, je bewaakt deadlines en de voortgang ervan. Je bent de oren en de ogen van de klant in onze eigen organisatie.

Wat bieden wij?

Werken bij ABOVO Media is ondernemen, samenwerken en samen groeien. In de functie Client Executive Internationaal heb jij samen met jouw collega’s het lef om verder te kijken en om te vernieuwen. Samen met jou willen wij de volgende stap maken om onze groeiambities waar te maken.

  • Een veelzijdige baan bij een professioneel bureau
  • Een open cultuur waar zelfstandigheid, eigen verantwoordelijkheid en zelfontwikkeling hoog in het vaandel staan
  • Persoonlijke begeleiding door mentor en coach
  • Veel sportieve collega’s en leuke uitjes (borrels, zeilen, wintersporten)
  • Een bijdrage in je pensioen
  • Uitgebreide opleidingsmogelijkheden zowel vakinhoudelijk als persoonlijk
  • Laptop, reiskosten- en telefoonvergoeding
  • Gebruik van poolauto’s

 

Wanneer ben je succesvol

In deze functie ben je servicegericht en door jouw overtuigingskracht kan je de boodschap goed overbrengen. Jij weet welke doelen belangrijk zijn om succesvolle mediacampagnes te lanceren en te begeleiden (ervaring breng je mee). Verder werk je nauwkeurig, gestructureerd en bewaak je het overzicht. Je zorgt keer op keer voor waarborging van kwaliteit en het behalen van deadlines. Naast de Nederlandse taal in woord en geschrift, kun je je ook uitstekend verstaanbaar maken -zowel mondeling als schriftelijk- in het Engels (Duits is zeer handig). Uiteraard voel je je prettig in een internationale werkomgeving. Je hebt een afgeronde HBO opleiding en bij voorkeur 2 jaar werkervaring aan de bureau- of klantzijde in een soortgelijke functie.

Past deze functie bij jou? Solliciteer dan via het formulier hier. Voor informatie over de vacature kun je contact opnemen met afdeling recruitment via werken@abovo.nl.

www.abovomedia.nl
www.maxlead.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie