[Vacatures] Abovo Media zoekt een Financieel Medewerker Debiteurenbeheer
22-08-2022 08:47:00 | Door: Pie Kamau | hits: 7326 | Tags:

Abovo Media is per direct op zoek naar een:

Financieel Medewerker Debiteurenbeheer

bewaken? Vind je het leuk om het hele traject van Debiteurenbeheer dagelijks uit te voeren? En wil jij jezelf blijven ontwikkelen op financieel gebied? Dan is de functie financieel medewerker Debiteuren bij Abovo Media iets voor jou!

Functieomschrijving

Als Financieel Medewerker Debiteurenbeheer (24 uur p/w) ben je medeverantwoordelijk voor de debiteurenportefeuille. Je houdt je bezig met het voorkomen en/of oplossen van betalingsachterstanden van onze klanten en partners. Je maakt betaalafspraken met klanten, hebt contact met externe partijen en collega’s om te zorgen dat uitstaande gelden worden geïncasseerd. Ook kijk je waar je processen kunt verbeteren en kom je met verbetervoorstellen.
In deze afwisselende functie binnen onze groeiende organisatie werk je snel en efficiënt. Verder bestaan je werkzaamheden uit:

  • Vragen beantwoorden van collega’s en klanten;
  • Het versturen van controlelijsten en erop nazien dat eventuele wijzigingen tijdig verwerkt zijn;
  • Werken met verschillende systemen zoals Exact en ons eigen verkoopinformatiesysteem;
  • Overige administratieve werkzaamheden.

 

Wie zijn wij?

Wij zijn ABOVO Media, een mediabureau gevestigd in Hoorn. Met behulp van media, data & tech en creatie helpen wij bedrijven groeien. Slim, effectief en origineel. Wij vertellen het verhaal op het juiste moment aan de juiste doelgroep via het juiste kanaal. Dit doen we met meer dan 230 vakspecialisten. Onze cultuur is no-nonsense, ondernemend, betrokken én er worden veel leuke dingen georganiseerd zoals bedrijfsuitjes, borrels en evenementen. Past dit bij jou? Lees dan snel verder.

Wat bieden wij?

Werken bij ABOVO Media is ondernemen, samenwerken en groeien. In de functie Financieel Medewerker Debiteurenbeheer heb jij samen met jouw collega’s het lef om verder te kijken en om te vernieuwen. Samen met jou willen wij de volgende stap maken om onze groeiambities waar te maken.

In deze functie krijg je een goed salaris passend bij de functie, 26 vakantiedagen, opleidingsmogelijkheden, doorgroeimogelijkheden, bijdrage voor je pensioen en (vrijdagmiddag)borrels.

Wanneer ben je succesvol

In deze functie ben je accuraat en door jouw cijfermatig inzicht ben jij een aanvulling op het team. Wij hoeven jou niks uit te leggen over facturen en Microsoft Office want deze ervaring breng je mee. Verder ben je als persoon klantvriendelijk en behulpzaam en je zorgt dat de afhandeling van debiteurenbeheer succesvol wordt afgerond.

Past deze functie bij jou? Solliciteer dan via het formulier hier. Heb je nog vragen? Mail deze dan naar werken@abovo.nl.

www.abovomedia.nl
www.maxlead.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie