[Vacatures] Abovo Media zoekt een Mediaplanner (AV focus)
02-08-2021 08:22:00 | Door: Pie Kamau | hits: 5373 | Tags:

Abovo Media is per direct op zoek naar een:

Mediaplanner (AV focus)

Kan jij razendsnel briefings interpreteren? Media data en doelgroepen analyseren?
Plannen maken en die naadloos in de algehele aanpak integreren? Campagnes monitoren, optimaliseren en evalueren? Dan is de functie Media Planner (AV) iets voor jou!

Wie zijn wij?

Wij zijn ABOVO Media/Maxlead, een mediabureau gevestigd in Hoorn. Met behulp van media, data & tech en creatie helpen wij bedrijven groeien. Slim, effectief en origineel. Wij vertellen het verhaal op het juiste moment aan de juiste doelgroep via het juiste kanaal. Dit doen we met meer dan 200 vakspecialisten. Onze cultuur is no-nonsense, ondernemend, betrokken én er worden veel leuke dingen georganiseerd zoals bedrijfsuitjes, borrels en evenementen. Past dit bij jou? Lees dan snel verder.

Functieomschrijving

Als Mediaplanner (AV focus) werk je in het team mediaplanning. Jij hebt je eigen klantenpakket waarvoor je een mediaplan opstelt, onderbouwt en uitvoert. Hierin adviseer je de klant over de inzet van de kanalen radio, televisie en online video. Dit advies baseer je op basis van data waarin je doelgroepen, markten en concurrenten analyseert. Door jouw brede blik en expertise zorg je dat de klant het maximale uit haar campagnes haalt.

En wat doe je nog meer als Mediaplanner (AV focus):

  • Het leveren van input bij contractonderhandelingen met aanbieders van mediakanalen
  • Het bewaken van plannings-, budget- en contractoverzichten
  • Het bijhouden en verwerken van administratie
  • Het ontdekken van nieuwe mediakansen voor onze klanten
  • Het monitoren en bijsturen van campagnes
  • Het onderhouden en uitbouwen van interne en externe contacten

 

Wat bieden wij?

Werken bij ABOVO Media/Maxlead is ondernemen, samenwerken en groeien. In de functie Mediaplanner heb jij samen met jouw collega’s het lef om verder te kijken en om te vernieuwen. Samen met jou willen wij de volgende stap maken om onze groeiambities waar te maken.

In deze functie krijg je een goed salaris passend bij de functie, 26 vakantiedagen, opleidingsmogelijkheden, doorgroeimogelijkheden, pensioenregeling en vrijdagmiddagborrels.

Wanneer ben je succesvol

In deze functie heb je ervaring met verschillende vormen van media en hoe deze in te zetten. Jij bent analytisch, communicatie, creatief en klantgericht. Hiernaast ben je stressbestendig en proactief. Verder heb je kennis en ervaring met MS Office en bij voorkeur specifieke AV planning- en inkooptools. Hiernaast heb je een afgeronde HBO opleiding en 1 à 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie binnen de mediabranche.

Solliciteren

Voor informatie over de vacature kun je contact opnemen met afdeling recruitment via werken@abovo.nl of solliciteer hier.

www.abovomedia.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie