[Vacatures] Abovo Media zoekt een Projectmanager Client Services
27-09-2021 08:46:00 | Door: Pie Kamau | hits: 4008 | Tags:

Abovo Media is per direct op zoek naar een:

Projectmanager Client Services (32 - 40 uur)

Heb je ervaring met projectmanagement? Denk jij in oplossingen en niet in problemen? Bewaak jij het overzicht én krijg jij energie als deadlines zijn gehaald? Dan is de functie Projectmanager iets voor jou!

 

Wie zijn wij?

Wij zijn Abovo Media, een mediabureau gevestigd in Hoorn. Met behulp van media, data & tech
en creatie helpen wij bedrijven groeien. Slim, effectief en origineel. Wij vertellen het verhaal op het juiste moment aan de juiste doelgroep via het juiste kanaal. Dit doen we met meer dan 200 vakspecialisten. Onze cultuur is no-nonsense, ondernemend, betrokken én er worden veel leuke dingen georganiseerd zoals bedrijfsuitjes, borrels en evenementen. Past dit bij jou? Lees dan snel verder.

Functieomschrijving

Als Projectmanager werk je nauw samen met de Client Service Director en mediastrateeg om ervoor te zorgen dat projecten van a tot z worden begeleid. Je overlegt samen over de deadlines en haalbaarheid van de planning. Je verzamelt alle benodigde informatie en documenten, zoals pixelplannen en materiaalbonnen. Je neemt contact op met de klant om bestanden op te vragen en de planning door te nemen. Je hebt het overzicht om collega’s te helpen bij het aanleveren van informatie zodat je de klant volledig kan informeren. Je organiseert meetings om status van de campagnes te bespreken en zorgt dat de klant een eindevaluatie ontvangt.

Wat bieden wij?

Werken bij Abovo Media is ondernemen, samenwerken en groeien. In de functie Projectmanager heb jij samen met jouw collega’s het lef om verder te kijken en om te vernieuwen. Samen met jou willen wij de volgende stap maken om onze groeiambities waar te maken.

In deze functie krijg je een goed salaris passend bij de functie, 26 vakantiedagen, opleidingsmogelijkheden, doorgroeimogelijkheden, pensioenregeling, vrijdagmiddagborrels.

Wanneer ben je succesvol

In deze functie ben je servicegericht en door jouw overtuigingskracht kan je de boodschap goed overbrengen. Wij hoeven jou niks uit te leggen over (print) mediacampagnes en wat erbij komt kijken bij het leiden van projecten, want die ervaring breng je mee. Verder werk je nauwkeurig, gestructureerd en bewaak je het overzicht. Je zorgt keer op keer voor borging van kwaliteit en behalen van deadlines. Hiernaast heb je een afgeronde HBO opleiding en minimaal 2 jaar werkervaring aan de bureau- of klantzijde in een soortgelijke functie.

 Heb je nog vragen? Mail deze dan naar werken@abovo.nl.

www.abovomedia.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie