[Vacatures] Abovo Media zoekt een Projectmanager Creatie
27-09-2021 08:53:00 | Door: Pie Kamau | hits: 4661 | Tags:

Abovo Media is per direct op zoek naar een:

Projectmanager Creatie

Heb jij ervaring met projectmanagement? Kun je uitstekend plannen en organiseren? Wil je zelf ook de handen uit de mouwen steken en deadlines halen? Kortom, durf je de uitdaging aan? Dan zoeken wij jou!

Wie zijn wij?

Wij zijn Abovo Media, een mediabureau gevestigd in Hoorn. Met behulp van media, data & tech en creatie helpen wij bedrijven groeien. Slim, effectief en origineel. Wij vertellen het verhaal op het juiste moment aan de juiste doelgroep via het juiste kanaal. Dit doen we met meer dan 200 vakspecialisten. Onze cultuur is no-nonsense, ondernemend, betrokken én er worden veel leuke dingen georganiseerd zoals bedrijfsuitjes, borrels en evenementen. Past dit bij jou? Lees dan snel verder.

Functieomschrijving

Als fulltime Projectmanager Creatie ben je verantwoordelijk voor het realiseren van creatieve projecten. Je begeleidt zowel print- als online-gerelateerde opdrachten, zoals reclamedrukwerk, krantadvertenties maar ook social uitingen en bannersets. Je bent vanaf het begin van het project betrokken, houdt het overzicht en zit in de actiemodus om ieder project succesvol te laten slagen. Daarnaast werk je aan:

  • Complete mediacommunicatie projecten, van briefing tot eindresultaat
  • Het beheren, afhandelen en verbeteren van het orderproces
  • Het beheer je je eigen klantenpakket en je onderhoudt je klantrelaties
  • Controleren van voortgang en maken van afspraken met klanten en uitgevers

 

Wat bieden wij?

Werken bij Abovo Media is ondernemen, samenwerken en groeien. In deze functie heb jij samen met jouw collega’s het lef om verder te kijken en om te vernieuwen. Samen met jou willen wij de volgende stap maken om onze groeiambities waar te maken.

In deze functie krijg je een goed salaris passend bij de functie, 26 vakantiedagen, opleidingsmogelijkheden, doorgroeimogelijkheden, pensioenregeling, vrijdagmiddagborrels.

Wanneer ben je succesvol

In deze functie ben je servicegericht en denk je in het belang van de klant zonder de interne procesafspraken uit het oog te verliezen. Je kan op een natuurlijke manier klant en collega overtuigen van jouw aanpak, hebt kennis van online en offline communicatiemiddelen en werkt gestructureerd. Je zorgt keer op keer dat de kwaliteit gewaarborgd blijft en deadlines worden gehaald. Je hebt ervaring met projectmanagement (richting mediacampagnes) minimaal 3 jaar relevante werkervaring en een afgeronde mbo-4 opleiding. Je bent communicatief vaardig, een fijne gesprekspartner en je durft te presenteren.

Heb je nog vragen? Mail deze dan naar werken@abovo.nl.

www.abovomedia.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie