[Vacatures] Abovo Media zoekt een Recruitment Marketeer
28-02-2022 09:36:00 | Door: Pie Kamau | hits: 3059 | Tags:

Abovo Media is per direct op zoek naar een:

Recruitment Marketeer

Bij Abovo Maxlead bieden wij onze klanten recruitment marketing- en employer branding oplossingen. Deze nieuwe dienst is volop in ontwikkeling en mede door deze groei is er ruimte ontstaan voor deze nieuwe rol!

Wie zijn wij?

Wij zijn Abovo Maxlead, een media adviesbureau gevestigd in Hoorn en Oegstgeest. Met behulp van media, data & tech en creatie helpen wij bedrijven groeien. Slim, effectief en origineel. Wij vertellen het verhaal op het juiste moment aan de juiste doelgroep via het juiste kanaal. Dit doen we met meer dan 230 vakspecialisten. Onze cultuur is no-nonsense, ondernemend, betrokken én er worden veel leuke dingen georganiseerd zoals bedrijfsuitjes, borrels en evenementen. Past dit bij jou? Lees dan snel verder.

Functieomschrijving

Als Recruitment Marketeer zorg jij voor praktische ondersteuning van de Recruitment Marketing Consultant en het verdere recruitment client team. Het werk varieert van het uitwerken van Employer Branding vraagstukken tot job recruitment. Het is een functie waarin je als allrounder veel kan doen doen en leren. Abovo Maxlead is een toonaangevend performance marketing en mediabureau met een ambitieuze focus op de omnichannel markt. Met 230 enthousiaste collega’s in Oegstgeest en Hoorn werken we dagelijks voor mooie merken zoals Basic-Fit, Ruiter Dakkapellen, Sectorinstituut voor Transport & Logistiek en Universiteit Utrecht.

In de functie ben je projectmanager, campagnemanager en recruitment marketeer in één. Je werkt strategische plannen uit op tactisch en operationeel niveau. Je schakelt hiervoor veel met onze klanten, interne collega’s en externe partners. Je bent de coördinator die het overzicht heeft en de deadlines bewaakt, zodat campagnes op tijd en volledig van start gaan. Deze Google Ads, Social, LinkedIn en Indeed (en overige job boards) campagnes zet jij op. Je optimaliseert waar nodig, zodat de gewenste doelstellingen en kpi’s worden behaald. Jij zorgt voor de tussen- en eindrapportages en bent aanwezig bij klantafspraken om dit ook inhoudelijk toe te lichten. Jouw kennis over recruitment marketing en employer branding zal groeien waardoor je steeds meer autonoom advies kunt geven over kanaalkeuze, vacature content etc. Tenslotte zorg je voor een duidelijke administratie met betrekking tot facturatie en urenregistratie van de consultants van de verschillende interne afdelingen.

Hoe jouw dag eruit kan zien

Je start je dag met een kop koffie of thee en maakt even een praatje met je collega’s over het afgelopen weekend. Je bekijkt je mail en hebt een kort overleg met de recruitment marketing consultant over lopende campagnes en nieuwe klantvragen. Je checkt lopende klant campagnes op Indeed , SEA en LinkedIn. Vervolgens werk je een strategisch plan verder uit door bijvoorbeeld het verzamelen van de bereikcijfers en het maken van een tijdplanning. Je belt met de klant die nog wat vragen heeft en je stelt de klant gerust met jouw kennis en servicegerichtheid. Lunchtijd! Na een lekker broodje sluit je aan bij een tussentijdse campagne evaluatie met de Recruitment Consultant. Je geeft jouw advies om te kunnen optimaliseren. Na deze meeting zorg je ervoor dat de forecast in het administratiesysteem geüpdatet wordt. Tenslotte check je nog 2 vacatureteksten en maak je een kort verslag met jouw verbeterpunten. De dag zit er bijna alweer op! Nog even de agenda van morgen bekijken en je ziet een leuke training staan die door een collega van het Analytics team is georganiseerd. Kijk, dat is leuk, nieuwe kennis opdoen! Lijkt bovenstaande jou op het lijf geschreven? Twijfel dan niet langer, maar solliciteer bij het leukste media- en marketing bedrijf van Nederland!

Je eerste week bij Abovo Maxlead…

Wij kunnen niet wachten om jou op je eerste dag te ontvangen. We houden daarbij natuurlijk rekening met de huidige maatregelen. Je mentor en teammanager kunnen je veilig ontvangen om je laptop te overhandigen. Kennismaken met je collega’s doen we het liefst fysiek, bijvoorbeeld met een wandeling buiten. Daarna kun je je werkzaamheden thuis en/of op kantoor oppakken. Je krijgt een monitor en bureaustoel mee naar huis om thuis een gezonde werkplek te kunnen inrichten en we zijn inmiddels erg bedreven in het thuiswerken via video calls. We bespreken wat jouw ervaring is en wat je ambities zijn. Op basis hiervan krijg je een passende set met klanten/projecten en stellen we ambitieuze doelen voor jouzelf en voor je klanten. Je komt te werken in een team met digitale consultants. Je bent het vaste aanspreekpunt voor klanten en werkt bij behoefte bij de klant on-site als dat mogelijk is. Ook werk je nauw samen met je collega’s van andere digitale en media disciplines. Je eerste week is voorbij voordat je er erg in hebt!

Wat bieden wij?

 • Een toffe baan bij een professioneel bureau
 • Een open cultuur waar zelfstandigheid, eigen verantwoordelijkheid en zelfontwikkeling hoog in het vaandel staan
 • Persoonlijke begeleiding door mentor en coach
 • Veel sportieve collega’s en leuke uitjes (borrels, zeilen, wintersporten)
 • Een bijdrage in je pensioen
 • Uitgebreide opleidingsmogelijkheden zowel vakinhoudelijk als persoonlijk
 • Laptop, reiskosten- en telefoonvergoeding
 • Gebruik van de Maxlead poolauto’s

 

Wanneer ben je succesvol

 • HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 3 jaar werkervaring, bijvoorbeeld als e-commerce specialist, (online) campagne manager, projectmanager etc. aan de klant- of bureauzijde
 • Aantoonbare ervaring met paid advertising: Google, LinkedIn, Facebook /Instagram
 • Ervaring met offline media is een pré
 • Enigszins bekend met arbeidsmarktcommunicatie en recruitment of bereid om daarin verder te ontwikkelen
 • Je wilt graag hands on aan de slag ter ondersteuning van het Client Recruitment team
 • Vloeiend in Nederlands
 • Je woont bij voorkeur in de randstad of Noord -Holland

 

Past deze functie bij jou? Solliciteer dan via het formulier hier. Heb je nog vragen? Stel deze gerust. Mail naar werken@abovo.nl.

www.abovomedia.nl
www.maxlead.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie