[Vacatures] Abovo Media zoekt een SEA Specialist
01-11-2021 08:31:47 | Door: Pie Kamau | hits: 5074 | Tags:

Abovo Media is per direct op zoek naar een:

SEA Specialist

Wil jij dagelijks bezig zijn met het analyseren van data, opzetten en evalueren van campagnes? Weet jij hoe je succesvolle SEA campagnes moet inrichten en wil je een sleutelrol spelen in de online prestaties van bedrijven? Dan zijn we op zoek naar jou!

Functieomschrijving

Als SEA Specialist werk je onder andere aan:

  • Het opzetten, beheren en optimaliseren van Google Ads campagnes voor klanten.
  • Klanten ondersteunen en adviseren bij het behalen van hun online marketingdoelstellingen.
  • Bedenken en uitvoeren van innovatieve en converterende advertentie teksten.SEA analyses maken voor onze klanten en eventuele verbeteringen voorstellen.
  • Het uitvoeren van zoekwoord onderzoeken.
  • Het maken van klantenrapportages (ROAS, conversies, clicks, CTR etc..)
  • Bewaken van de klantbudgetten
  • Samenwerken met collega’s van SEO, Social en Programmatic.

 

Wat bieden wij?

Werken bij ABOVO Media is ondernemen, samenwerken en groeien. Je komt te werken bij het grootste onafhankelijke media bureau van Nederland. Een informele sfeer waar je deel uit maakt van een geweldig team van gezellige collega’s met passie voor het vak. In de functie SEA Specialist heb jij samen met jouw collega’s het lef om verder te kijken en om te vernieuwen. Samen met jou willen wij de volgende stap maken om onze groeiambities waar te maken.

In deze functie krijg je een goed salaris passend bij je ervaring, 26 vakantiedagen, opleidingsmogelijkheden, doorgroeimogelijkheden, bijdrage aan je pensioen en vrijdagmiddagborrels.

Wanneer ben je succesvol

Door jouw analytisch vermogen, commerciële instelling en resultaatgerichtheid begrijp jij hoe waardevol SEA is binnen online marketing. Jij hebt oog voor details en presteert goed in teamverband, maar kan ook prima alleen campagnes rocken. Je hebt een passie voor het vak, deelt graag je kennis en ervaringen met anderen én wilt klanten ondersteunen door het inzetten van effectieve SEA campagnes. Hiernaast heb je een afgeronde HBO opleiding en enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie. Ook heb je ervaring met Google Adwords, Google Analytics, Bing, rapportage tools en excel (Google Shopping, Feedmanagement of Doubleclick is een pré).

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en zal niet op worden gereageerd. Voor informatie over de vacature kun je contact opnemen met afdeling recruitment via werken@abovo.nl of solliciteer hier

www.abovomedia.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie