[Vacatures] Ace zoekt een Senior Venue Manager
24-03-2022 07:27:00 | Door: Pie Kamau | hits: 1031 | Tags:

Ace is per direct op zoek naar een:

Senior Venue Manager

We openen deze zomer ons nieuwe pand in de Houthavens. Drie verdiepingen (4000m2) & een post covid kantoorconcept. Een plek waar duurzaamheid en diversiteit centraal staan. Er wordt nu nog hard aan gewerkt. Zodra we de sleutels ontvangen komt de vetste functie in de Houthavens vrij. We zijn opzoek naar een Senior Venue Manager.

Over Ace

Bij Ace barsten we van de ambitie. Wij geloven dat klanten de mogelijkheid hebben om de wereld beter te maken. Ons uiteindelijke doel is om in 2030 één miljard mensen positief te hebben beïnvloed. We zijn als bedrijf georganiseerd als een familie waar het ondernemerschap in de bedrijven zit. Als leading agency groeien we dan ook hard, inmiddels bestaat Ace uit 10 verschillende leidende bureaus. Dit betekent dat Ace en haar Ace agencies altijd op zoek zijn naar de beste manier om samen het mooiste werk voor onze klanten te doen. Daarom zoeken we jou! Wil je meer weten over Ace? Klik hier.

Wie zoeken wij?

Iemand voor langere tijd, dit wordt je mooiste ervaring tot nu toe. Je bent namelijk het gezicht van Ace. Hospitality zit in je genen. Iedereen voelt zich welkom bij je en je hebt de vakken communiceren & organiseren uitgespeeld. Je hebt snel in de gaten op welke knoppen je moet drukken om zaken voor elkaar te krijgen. Ja, natuurlijk ben je representatief. Dat is gewoon wie je bent. Al deze skills zijn even belangrijk, maar jij weet dag op dag je aandacht te verdelen en de juiste prioriteiten te kiezen. Je weet de juiste mensen te activeren, zodat je niet alles zelf hoeft te doen. Door al je ervaring, weet je wat er moet gebeuren om een gebouw smooth te laten opereren.

Jouw voelsprieten zijn de voelsprieten van de organisatie. Uiteindelijk ga jij voor een glimlach bij één van je collega’s of gasten bij Ace. Jij weet wat er voor nodig is om dit te realiseren. En niet onbelangrijk: jij weet wanneer het tijd is voor een feestje.

De functie inhoudelijk

De Senior Venue Manager is eindverantwoordelijk voor de dagelijkse operatie van onze gloednieuwe plek in de Houthavens. Drie verdiepingen, een post covid kantoorconcept en 8 bureaus die voor het eerst samenkomen op 4000m2. Een gloednieuw pand dus, met een een strak interieur design van onze partner TANK, waarin duurzaamheid en diversiteit centraal staan.

De operatie draait niet om spullen, de operatie draait om mensen. Daarom ben jij de vertegenwoordiging van het warme welkom dat we elke dag voor onze ‘gasten’ (collega’s, klanten, freelancers, vrienden) willen bieden. Binnen de operatie vallen o.a. de domeinen: catering, evenementen, security en facility. Maar je hebt natuurlijk ook korte lijntjes met marketing, IT en de verantwoordelijke mensen van de verschillende bureaus. Jij bent de allerbelangrijkste schakel.

Evenementen, onderdeel van marketing en content programma’s die in het pand ontstaan en georganiseerd moeten worden, vallen ook binnen jouw functie. De inhoud bepaal je met de verantwoordelijke mensen, van bijvoorbeeld marketing. De executie valt binnen het team van Venue Management.

Dus: jij weet hoe het is om te verhuizen, jij weet hoe het is om samen te wonen met 8 andere huisgenoten en je weet hoe je iedereen zich welkom kan laten voelen. Op jouw eerste dag komt dit samen. Jij gaat bouwen en verbinden tussen deze bureaus. En je hoeft dit natuurlijk niet alleen te doen. Je werkt samen met een team van Venue Managers in een representatief en complementair team. Welkom bij Ace.

Het team

Als Senior Venue Manager ben je, samen met de andere teamleden van het Venue Management team, operationeel verantwoordelijk voor ons nieuwe pand in de Houthavens. In dit pand vestigen zich dan 8 van de 10 bureaus binnen Ace. Je hebt er meteen 300 collega’s bij! Naarmate Ace en de behoeftes groeien, groeit ook jouw team. 

Je bent de belangrijkste schakel tussen alle leveranciers waar je dagelijks mee in contact bent. Ook heb je contact met het marketing team om bijvoorbeeld de tofste activiteiten en events te organiseren. Daarnaast schakel je direct met de verschillende bureaus & teams om alle klanten een fijn en warm gevoel te kunnen geven. Je hebt korte lijntjes met HR, uiteindelijk draait je rol en het team waarin je werkt om het werken met mensen.

Skills

 • HBO of Bachelor’s degree in Hospitality Management, Facility Management of soortgelijk;
 • Minimaal 5 jaar ervaring in de rol van Hospitality/Venue of Facilitair Manager of soortgelijke relevante werkervaring in een ander werkveld;
 • Minimaal 1-3 jaar ervaring met het leiden van een team;
 • Ervaring dealmaking leveranciers;
 • Affiniteit met marketing & communicatie branche;
 • Eventorganisatie;
 • In staat zelfstandig budgetten te beheren en beslissingen te nemen;
 • Goede interpersoonlijke skills, relatiebeheer en netwerken;
 • Zeer goede organisatie & time management skills, je bent een ijzersterke project manager;
 • Kennis van gebouw veiligheid & risk management strategieën.

 

Wat we bieden
 
 • De leukste functie binnen Ace;
 • Uitdagende functie met veel doorgroeimogelijkheden (er komt meer…);
 • Functie voor 40 uur per week (geen freelance);
 • Laptop (MacBook) van de zaak en een telefoonvergoeding;
 • 100 procent reiskostenvergoeding;
 • Goede pensioenregeling bij Brand New Day;
 • 27 vakantiedagen;
 • 100 procent doorbetaalde partnerschap verlof.

 

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als Senior Venue Manager? Dan horen we graag van je! Solliciteer hier.

www.thisisace.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie