[Vacatures] Born05 zoekt een Account Director
31-01-2022 08:36:00 | Door: Pie Kamau | hits: 1387 | Tags:

Born05 is per direct op zoek naar een:

Account Director

Born05 zoekt een account director die de waarde kent van lange termijn-relaties, van écht waarde toevoegen. Iemand die ondernemend is en die zakelijk én inhoudelijk-strategisch richting kan geven aan onze opdrachtgevers en de teams binnen ons bureau.

Je bouwt aan nieuwe proposities, draagt actief bij aan nog meer operational excellence, je werkt nauw samen met strategie en creatie en je wil met ons gezamenlijke werk impact maken.

Je staat met je voeten op de grond én in het nu. Je bent een inspiratiebron voor je collega’s. Je bent inhoudelijk sterk, snapt merken en je bent geïnteresseerd in het publiek waarvoor je werkt. Samenwerken is belangrijk voor je. Niet alleen met je collega’s, maar ook met je opdrachtgevers. Het allerbeste werk wordt samen gemaakt.

Wij zijn erg nieuwsgierig naar je, wanneer je jezelf herkent in de woorden die je net hebt gelezen. En je enigszins voldoet aan onderstaande voorwaarden:

  • Je hebt eerder met dit bijltje gehakt. Als account manager of director bij een bureau óf merk.
  • Je hebt echt een eigen visie op hedendaagse (digitale) merkcommunicatie.
  • Je wil je inzetten om betekenisvol werk te maken.
  • Je bent inhoudelijk gedreven én zakelijk sterk
  • Je kunt leiden én samenwerken.

 

Over Born05

Born05 is een digital branding agency. Wij geloven in digitale merkcommunicatie die ertoe doet. Ons werk omvat merkstrategie, -design, -communicatie, -properties en -management.

Wij verbinden merken en mensen op de belangrijkste contactmomenten in hun samenzijn. En doen dat niet voor de korte, maar voor de lange termijn. Wij combineren strategie, creativiteit en technologie om betekenisvolle oplossingen te ontwikkelen die merken en mensen verder brengen.

We zijn eigentijds. Dat wil zeggen: ervaren én van nu. We kunnen goed samenwerken. Onderling, met klanten, maar ook met andere bureaus en specialisten. We staan aan de basis van Ace, een bijzondere family of agencies die impact maakt door merken te helpen echt verbonden te zijn met de mensen voor wie zij bestaan.

Born05 werkt voor prachtige merken zoals ASN Bank, Greenchoice, KPN, Porsche en Videoland en een groot aantal veelbelovende start- en scale-ups.

Interesse?

Stuur een e-mail met motivatie ter attentie van Dennis van Vugt naar jobs@born05.com.

www.born05.com
www.thisisace.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie