[Vacatures] Born05 zoekt een Creative Web Developer
17-01-2022 07:34:51 | Door: Pie Kamau | hits: 1653 | Tags:

Born05 is per direct op zoek naar een:

Creative Web Developer

Als Creative Web Developer ben je al programmerend bezig om onze projecten tot leven te brengen. Je opereert op het snijvlak van User Experience en Development. Steeds bezig om een zo meeslepend mogelijke ervaring te realiseren.

Je bent nieuwsgierig en leergierig, altijd op zoek naar nieuwe technieken en mogelijkheden om onze projecten te verreiken. Je hebt oog voor design en heb je een grote liefde voor all things digital. Je wordt opgenomen in ons veelbekroonde development-team dat je met open armen ontvangt.

Samen met collega-developers en altijd in nauwe samenwerking met designers en andere creatieven werk je aan uiteenlopende sites, platformen en web experiences voor toonaangevende merken in Nederland en daarbuiten.

Wij zijn erg nieuwsgierig naar je, wanneer je jezelf herkent in de woorden die je net hebt gelezen. En je enigszins voldoet aan onderstaande voorwaarden:

  • Bent innovatief en creatief
  • Je hebt ruime ervaring als developer bij een creatief bureau (+5 jaar)
  • Je hebt doorzettingsvermogen. Het maken van het beste werk kost tijd en vereist volharding. Jij hebt de energie en de intrinsieke motivatie om een project op te zetten én volledig af te ronden
  • Toonbare ervaring in het animeren van web in 2d en/of 3d
  • Schrikt niet van scenes, belichting, camera standpunten, shaders, wiskundige berekeningen en andere zaken die hierbij komen kijken
  • Hebt ruime ervaring met javascript en met libraries als Vue of React
  • Werkt geordend, netjes en gestructureerd
  • Helpt ons bij het binnenhalen van de volgende SOTD bij AWWWARDS en The FWA en samen winnen we de volgende Webby.

 

Over Born05

Born05 is een digital branding agency. Wij geloven in digitale merkcommunicatie die ertoe doet. Ons werk omvat merkstrategie, -design, -communicatie, -properties en -management.

Wij verbinden merken en mensen op de belangrijkste contactmomenten in hun samenzijn. En doen dat niet voor de korte, maar voor de lange termijn. Wij combineren strategie, creativiteit en technologie om betekenisvolle oplossingen te ontwikkelen die merken en mensen verder brengen.

We zijn eigentijds. Dat wil zeggen: ervaren én van nu. We kunnen goed samenwerken. Onderling, met klanten, maar ook met andere bureaus en specialisten. We staan aan de basis van Ace, een bijzondere family of agencies die impact maakt door merken te helpen echt verbonden te zijn met de mensen voor wie zij bestaan.

Born05 werkt voor prachtige merken zoals ASN Bank, Greenchoice, KPN, Porsche en Videoland en een groot aantal veelbelovende start- en scale-ups.

Interesse?

Stuur een e-mail met motivatie en je portfolio ter attentie van Timo Wilbrink naar jobs@born05.com.

www.born05.com
www.thisisace.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie