[Vacatures] Born05 zoekt een Creative director
18-11-2021 12:17:00 | Door: Pie Kamau | hits: 5527 | Tags:

Born05 is per direct op zoek naar een:

Creative director

Je geeft leiding aan onze creatieve teams, bent direct betrokken bij een groot deel van onze opdrachtgevers, werkt nauw samen met account en strategie en je bouwt aan de creatieve doorontwikkeling van ons bureau. Je bent niet alleen betrokken bij pitches en reviews, maar je werkt ook echt zelf op klanten en projecten.

Je bent een inspiratiebron voor je talentvolle collega’s in alle disciplines en werkt nauw met hen samen. Je bent inhoudelijk sterk, snapt merken en je bent geïnteresseerd in het publiek waarvoor je werkt. Samenwerken is belangrijk voor je. Niet alleen met je collega’s, maar ook met je opdrachtgevers. Het allerbeste werk wordt samen gemaakt

Wij zijn erg nieuwsgierig naar je, wanneer je jezelf herkent in de woorden die je net hebt gelezen. En je enigszins voldoet aan onderstaande voorwaarden:

  • Je hebt eerder met dit bijltje gehakt. Als creative director bij een bureau óf merk.
  • Of je bent een creative met director-ambities.
  • Je hebt echt een eigen visie op hedendaagse (digitale) merkcommunicatie.
  • Je wil je inzetten om betekenisvol werk te maken.
  • Je kunt leiden én samenwerken.
  • Je bent fucking creatief.

 

Over Born05

Born05 is een digital branding agency. Wij geloven in digitale merkcommunicatie die ertoe doet. Ons werk omvat merkstrategie, -design, -communicatie, -properties en -management.

Wij verbinden merken en mensen op de belangrijkste contactmomenten in hun samenzijn. En doen dat niet voor de korte, maar voor de lange termijn. Wij combineren strategie, creativiteit en technologie om betekenisvolle oplossingen te ontwikkelen die merken en mensen verder brengen.

We zijn eigentijds. Dat wil zeggen: ervaren én van nu. We kunnen goed samenwerken. Onderling, met klanten, maar ook met andere bureaus en specialisten. We staan aan de basis van Ace, een bijzondere family of agencies die impact maakt door merken te helpen echt verbonden te zijn met de mensen voor wie zij bestaan.

Born05 werkt voor prachtige merken zoals ASN Bank, Greenchoice, KPN, Porsche en Videoland en een groot aantal veelbelovende start- en scale-ups.

Interesse?

Stuur een e-mail met motivatie ter attentie van Dennis van Vugt naar jobs@born05.com.

www.born05.com
www.thisisace.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie