[Vacatures] Born05 zoekt een Motion Designer
31-01-2022 08:31:00 | Door: Pie Kamau | hits: 1684 | Tags:

Born05 is per direct op zoek naar een:

Motion Designer 

Born05 zoekt een motion designer die ons design team komt versterken. Als motion designer breng je ontwerpen tot leven en inspireer je onze designers om voorbij de statische pixel te denken. Je maakt snappy video edits en logo-animaties, maar bepaalt en implementeert ook jouw motion design language voor merken op alle mogelijke platforms.

Samen met andere motion designers en altijd in nauwe samenwerking met onze designers, developers en andere creatieven werk je aan uiteenlopende digital branding-trajecten en product designs voor toonaangevende merken in Nederland en daarbuiten.

Wij zijn erg nieuwsgierig naar je, wanneer je jezelf herkent in de woorden die je net hebt gelezen. En je enigszins voldoet aan onderstaande voorwaarden:

  • Je hebt enige ervaring als motion designer bij een creatief bureau (+5 jaar)
  • Je hebt doorzettingsvermogen. Het maken van het beste werk kost tijd en vereist volharding. Jij hebt de energie en de intrinsieke motivatie om een project op te zetten én volledig af te ronden
  • Je bent geconcentreerd en gedetailleerd, tot op de laatste pixel én Bézier-curve
  • Je werkt georganiseerd en gestructureerd en kunt je designs opleveren op een dusdanige manier dat andere teamleden het weer verder kunnen brengen
  • After Effects, Lottie en Principle zijn jouw tweede natuur
  • Je bent bekend met designsystemen en UX-patterns en je bent gretig om te experimenteren met nieuwe manieren om gebruikers met jouw ontwerpen te laten interacteren

 

Over Born05

Born05 is een digital branding agency. Wij geloven in digitale merkcommunicatie die ertoe doet. Ons werk omvat merkstrategie, -design, -communicatie, -properties en -management.

Wij verbinden merken en mensen op de belangrijkste contactmomenten in hun samenzijn. En doen dat niet voor de korte, maar voor de lange termijn. Wij combineren strategie, creativiteit en technologie om betekenisvolle oplossingen te ontwikkelen die merken en mensen verder brengen.

We zijn eigentijds. Dat wil zeggen: ervaren én van nu. We kunnen goed samenwerken. Onderling, met klanten, maar ook met andere bureaus en specialisten. We staan aan de basis van Ace, een bijzondere family of agencies die impact maakt door merken te helpen echt verbonden te zijn met de mensen voor wie zij bestaan.

Born05 werkt voor prachtige merken zoals ASN Bank, Greenchoice, KPN, Porsche en Videoland en een groot aantal veelbelovende start- en scale-ups.

Interesse?

Stuur een e-mail met motivatie en je portfolio ter attentie van Timo Wilbrink naar jobs@born05.com.

www.born05.com
www.thisisace.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie