[Vacatures] Born05 zoekt een Senior Creative (content)
31-01-2022 08:43:00 | Door: Pie Kamau | hits: 2221 | Tags:

Born05 is per direct op zoek naar een:

Senior Creative (content)

Born05 zoekt een senior creative content. Een ervaren verhalenmaker die ervoor zorgt dat de digitale content en campagnes die we ontwikkelen voor onze klanten aansluit bij de (lange termijn) strategieën die we samen met hen navolgen.

Je pen is scherp, maar je hebt ook een bovengemiddeld talent voor fotografie en film. Je bedenkt formats voor ieder platform en je maakt ze ook succesvol. Je snapt merken en je bent zeer geïnteresseerd in het publiek waarvoor je werkt.

Je bent inhoudelijk verantwoordelijk voor de content en campagnes die we ontwikkelen voor een groot deel van onze opdrachtgevers. Je werkt nauw samen met account en strategie, maar ook met design en productie en je bouwt aan de creatieve doorontwikkeling van ons bureau.

Wij zijn erg nieuwsgierig naar je, wanneer je jezelf herkent in de woorden die je net hebt gelezen. En je enigszins voldoet aan onderstaande voorwaarden:

  • Je hebt eerder met dit bijltje gehakt. Als creative of inhoudelijke lead bij een bureau óf merk.
  • Je hebt echt een eigen visie op hedendaagse (digitale) merkcommunicatie.
  • Je wil je inzetten om betekenisvol werk te maken.
  • Je kunt leiden én samenwerken.
  • Je bent fucking creatief.

 

Over Born05

Born05 is een digital branding agency. Wij geloven in digitale merkcommunicatie die ertoe doet. Ons werk omvat merkstrategie, -design, -communicatie, -properties en -management.

Wij verbinden merken en mensen op de belangrijkste contactmomenten in hun samenzijn. En doen dat niet voor de korte, maar voor de lange termijn. Wij combineren strategie, creativiteit en technologie om betekenisvolle oplossingen te ontwikkelen die merken en mensen verder brengen.

We zijn eigentijds. Dat wil zeggen: ervaren én van nu. We kunnen goed samenwerken. Onderling, met klanten, maar ook met andere bureaus en specialisten. We staan aan de basis van Ace, een bijzondere family of agencies die impact maakt door merken te helpen echt verbonden te zijn met de mensen voor wie zij bestaan.

Born05 werkt voor prachtige merken zoals ASN Bank, Greenchoice, KPN, Porsche en Videoland en een groot aantal veelbelovende start- en scale-ups.

Interesse?

Stuur een e-mail met motivatie ter attentie van Dennis van Vugt naar jobs@born05.com.

www.born05.com
www.thisisace.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie