[Vacatures] Born05 zoekt een Strateeg (medior/senior)
18-11-2021 11:49:00 | Door: Pie Kamau | hits: 5883 | Tags:

Born05 is per direct op zoek naar een:

Strateeg (medior/senior)

Het is jouw verantwoordelijkheid om het initiatief te nemen in gesprekken met onze klanten over hun business, merk, producten of diensten en (mede) de koers te bepalen voor hun (digitale) strategie.

Naast het leiden van het gesprek, ben je in staat om klantbriefings kritisch onder de loep te nemen, debriefings te schrijven en concrete en haalbare plannen te maken die helpen om de doelstellingen van onze klanten te realiseren. We verwachten dat je strategieën inzichtelijk en relevant zijn voor consumenten en de wereld waarin zij leven en tot de verbeelding spreken van onze creatieven.

Uiteindelijk zorgt jouw werk ervoor dat alles wat we doen naar een hoger niveau wordt getild; met strategieën die leiden tot uitstekend creatief werk dat de verwachtingen van onze klanten overtreft. Als strateeg ben je verantwoordelijk voor het continu bewaken van de doelstellingen van onze klanten. Dit vereist een kritische en creatieve geest, maar vooral een positieve en zelfstandige instelling.

Wij zijn erg nieuwsgierig naar je, wanneer je jezelf herkent in de woorden die je net hebt gelezen. En je enigszins voldoet aan onderstaande voorwaarden:

  • Je hebt ruime ervaring binnen een creatief bureau (+5 jaar)
  • Je kunt opdrachtgevers en teams leiden, inspireren en motiveren
  • Je bent een Keynote-koning(in)
  • Je denkt en opereert media-onafhankelijk
  • Je bent digitaal ervaren
  • Nederlands is je moedertaal, en je schrijft en spreekt foutloos Engels

 

Over Born05

Born05 is een digital branding agency. Wij geloven in digitale merkcommunicatie die ertoe doet. Ons werk omvat merkstrategie, -design, -communicatie, -properties en -management.

Wij verbinden merken en mensen op de belangrijkste contactmomenten in hun samenzijn. En doen dat niet voor de korte, maar voor de lange termijn. Wij combineren strategie, creativiteit en technologie om betekenisvolle oplossingen te ontwikkelen die merken en mensen verder brengen.

We zijn eigentijds. Dat wil zeggen: ervaren én van nu. We kunnen goed samenwerken. Onderling, met klanten, maar ook met andere bureaus en specialisten. We staan aan de basis van Ace, een bijzondere family of agencies die impact maakt door merken te helpen echt verbonden te zijn met de mensen voor wie zij bestaan.

Born05 werkt voor prachtige merken zoals ASN Bank, Greenchoice, KPN, Porsche en Videoland en een groot aantal veelbelovende start- en scale-ups.

Interesse?

Stuur een e-mail met motivatie ter attentie van Harm Balvers naar jobs@born05.com.

www.born05.com
www.thisisace.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie