[Vacatures] CMCG zoekt een Product Owner SEA
02-08-2021 09:11:00 | Door: Pie Kamau | hits: 5867 | Tags:

CMCG (Crossmedia Communicatiegroep) is per direct op zoek naar een:

Product Owner SEA

Ben jij gek op taal en strategie. En een ster in het schrijven van korte, krachtig teksten? Kun je deze opstellen vanuit de digital marketing visie van onze verschillende kanalen, op een manier die de juiste doelgroep aanspreekt en enthousiast maakt? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wie zoeken wij? 

Wij zoeken een leergierige, ondernemende, analytisch sterke teamspeler. Een communicatief vaardige specialist die bovendien beschikt over:  

  • aantoonbare SEA ervaring in de digital marketing;  
  • HBO werk- en denkniveau;  
  • een proactieve houding;  
  • een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor jouw discipline.  

 

Wat bieden wij jou? 

De kans om te doen waar je goed in bent, je werkt zelfstandig en hebt een ruime verantwoordelijkheid in je functie. Je werkt in een energiek, ambitieus en enthousiast team dat volop in ontwikkeling is en je ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden geeft. We bieden een fulltime functie van 40 uur per week. Je verricht je werkzaamheden normaliter vanuit Leeuwarden bij een van de leukste marketingbureaus in Noord-Nederland.

Ben je enthousiast?

Dan ontvangen wij graag je CV en motivatie voor 1 september 2021 via werkenbijndcmediagroep.nl. Voor meer informatie over de functie of de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Lean Schieving (06 15875712) of via l.schieving@cmcgroep.nl of kijk op werkenbijndcmediagroep.nl.

www.crossmediacommunicatiegroep.nl
www.ndcmediagroep.nl
www.mediahuis.be

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie