[Vacatures] CMCG zoekt een Product Owner Social Media
02-08-2021 09:20:00 | Door: Pie Kamau | hits: 5231 | Tags:

CMCG (Crossmedia Communicatiegroep) is per direct op zoek naar een:

Product Owner Social Media

Ben jij helemaal gek van social media? Heb je alle skills in huis om verschillende socials (paid & organic) goed in te richten en hier het maximale resultaat voor onze klanten uit te halen? Dan verwelkomen we jou graag in ons team! 

Wie zoeken wij? 

Wij zoeken een leergierige, ondernemende en analytisch sterke teamspeler die volledig op de hoogte is van nieuwste ontwikkelingen binnen social media. Een communicatief vaardige specialist die bovendien beschikt over:  

  • aantoonbare ervaring en affiniteit met social media;  
  • HBO werk- en denkniveau;  
  • een proactieve houding;  
  • enorm veel positieve energie.  

 

Wat bieden wij jou? 

De kans om te doen waar je goed in bent, je werkt zelfstandig en hebt een ruime verantwoordelijkheid in je functie. Je werkt in een energiek, ambitieus en enthousiast team dat volop in ontwikkeling is en je ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden geeft. We bieden een fulltime functie van 40 uur per week. Voor een deel flexibel in te vullen in de dag- en avonduren. Je verricht je werkzaamheden normaliter vanuit Leeuwarden bij een van de leukste marketingbureaus in Noord-Nederland.  

Crossmedia Communicatiegroep is onderdeel van NDC mediagroep / Mediahuis. 

Ben je enthousiast?

Dan ontvangen wij graag je CV en motivatie voor 1 september 2021 via werkenbijndcmediagroep.nl. Voor meer informatie over de functie of de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Lean Schieving (06 15875712) of via l.schieving@cmcgroep.nl of kijk op werkenbijndcmediagroep.nl.

www.crossmediacommunicatiegroep.nl
www.ndcmediagroep.nl
www.mediahuis.be

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie