[Vacatures] DPG Media zoekt een Accountmanager Binnendienst - Groningen
08-11-2021 09:43:00 | Door: Pie Kamau | hits: 5856 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Accountmanager Binnendienst - Groningen

Jouw commerciële en ondernemende karakter komt bij ons van pas! Want als Accountmanager help jij bedrijven en ondernemers met het vinden van de perfecte kandidaat voor hun vacatures. Voor DPG Recruitment zal je meewerken aan het succes van de sterkste recruitment merken van Nederland; Nationale Vacaturebank en Intermediair. Dit doen wij als team samen, we werken hard en vieren onze succes dan ook altijd met elkaar.

Wat ga je doen

Jij gaat bedrijven en ondernemers telefonisch benaderen om te kijken op welke manier wij hen kunnen helpen in de zoektocht naar nieuw personeel. We hebben sterke merken en dat betekent dat bedrijven ons ook weten te vinden voor vragen en advies over werving. Als commercieel medewerker op de binnendienst:

 • zorg jij voor nieuwe klanten. Met jouw bestaande en nieuwe klanten weet jij met gemak je omzettarget te behalen, want jij bent zelf verantwoordelijk voor de omzet uit jouw eigen klantpakket.
 • verzorg jij het klantcontact van begin tot eind. Denk hierbij aan het eerste contactmoment en vervolggesprekken waarbij je altijd goed luistert naar de wensen van de klant zodat je samen de beste oplossingen vindt. Met jouw gedrevenheid zorg je voor een tevreden en vaste klanten.
 • ben jij natuurlijk ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in online media, de arbeidsmarkt en recruitment.

 

Wie zijn wij

DPG Recruitment, onderdeel van DPG Online Services, is dé Recruitment specialist voor werkgevers, werknemers, ZZP-ers en studenten op de Nederlandse arbeidsmarkt. We brengen bedrijven en ondernemers in contact met die ene perfecte kandidaat als er een vacature is. Dat is natuurlijk geweldig, want zo helpen we bedrijven aan talent en kandidaten met een belangrijk aspect in het leven: een baan!

Op onze toplocatie in Groningen word jij als accountmanager met open armen ontvangen door een energiek team van ca. 11 man. Samen zorgen we ervoor dat ieder het beste uit zichzelf haalt. Zo hebben we geregeld team meetings om over elkaars ervaringen te horen en zo te leren. En zit je eens in de twee weken met je manager waar je het bijvoorbeeld over jouw persoonlijke ontwikkeling kunt hebben. Ontspanning hoort er uiteraard ook bij, samen lunchen, tafeltennissen en borrelen doen we graag.

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staat we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Wij bieden jou

 • Als je bij ons team komt werken krijg je vanzelfsprekend een passend salaris dat is afgestemd op jouw ervaring en wanneer je het goed doet krijg je een interessante bonus.
 • Daarnaast hebben wij een 36-urige werkweek en kom je te werken in een toplocatie in Groningen.
 • Je kan zowel vanuit huis als op kantoor werken.
 • Er is veel ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling door middel van training en opleidingen.
 • Bovenop dit alles bieden we je de mogelijkheid om arbeidsvoorwaarden uit te ruilen: denk bijvoorbeeld aan het kopen van een fiets of het verrekenen van je sportabonnement (12 procent pkb waarvan 8 procent vakantiegeld).

 

Functie eisen

 • HBO werk en denkniveau en 1 tot 3 jaar ervaring met commercieel telefonisch klantcontact.
 • Je bent ondernemend en hebt de wil om te winnen. Want je kijkt continu naar verbeteringen om je target te behalen binnen jouw eigen klantenpakket.
 • Je bent proactief, hebt lef en werkt individueel even doeltreffend als in een team.
 • Je bent niet makkelijk uit het veld te slaan! Want tja, nee zal je zeker een paar keer per dag horen. Maar dan pak jij gewoon weer de telefoon om de volgende prospect te bellen.

 

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen. We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer dan direct! Je krijgt binnen twee weken na ontvangst van je sollicitatie altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Eerst nog wat meer weten? Valery beantwoordt graag je vragen. Stuur een mail naar valery.joosten@dpgmedia.nl of solliciteer hier.

www .dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie