[Vacatures] DPG Media zoekt een Accountmanager Buitendienst Zuid-Holland
07-02-2022 08:52:00 | Door: Pie Kamau | hits: 933 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Accountmanager Buitendienst Zuid-Holland

Advies over auto’s, ja jouw vrienden weten dat zij daarvoor bij jou moeten zijn. Daarnaast ook al wat commerciële meters op de teller staan en ben je klaar voor de volgende stap? Dan kan de functie als Accountmanager buitendienst bij Automotive Mediaventions zomaar een mooie baan voor jou zijn! 

Wat ga je doen

Als Accountmanager buitendienst bij Automotive Mediaventions ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbouwen van jouw klantenpakket; de autobedrijven in de regio. Jij zorgt ervoor dat Gaspedaal en Autotrack zo goed mogelijk op de kaart komen te staan. Dit betekent dat je je dagelijks bezig houdt met relatiebeheer, acquisitie en verkoop van proposities (Gaspedaal, AutoTrack en AutoWereld). Door jouw enthousiasme en focus op kwaliteit weet jij klanten goed aan je te binden. Het uitbouwen van een klantrelatie is daarmee net zo belangrijk als het vinden van nieuwe klanten. Samengevat houd je je bezig met:

 • sales - ⅔ van de tijd focus jij je op het genereren van new business;
 • relatiebeheer - ⅓ van de tijd beheer je bestaande relaties en optimaliseer je deze samenwerking;
 • administratie - je weet precies waar jouw kansen in de markt liggen en middels jouw dashboard monitor je de status van jouw doelstellingen.

 

Wie zijn wij

Je komt in een zeer geroutineerd team terecht waar veel gelachen wordt en minstens zo hard gewerkt. Niet lullen maar poetsen is het credo en iedereen ervaart veel vrijheid om zijn/haar eigen dagen in te delen. Met deze vrijheid komt een grote mate van zelfstandigheid en die moet je aankunnen. Het buitendienst team bestaat uit 6 zeer gedreven collega’s die samen met de binnendienst collega’s optrekken om er met elkaar een succes van te maken.

Over Automotive Mediaventions

Met sterke merken als Gaspedaal, AutoTrack en AutoWereld zijn wij dé partner voor bedrijven binnen de Nederlandse automotive markt en bereiken we maandelijks 6 miljoen bezoekers. De sites zijn complementair aan elkaar en bedienen grotendeels verschillende typen consumenten en zakelijke klanten. Waar Gaspedaal het beschikbare auto-aanbod in Nederland vertoont, biedt AutoTrack extra checks, informatie en zekerheden rondom de aangeboden auto’s en is Autowereld het freemium alternatief voor de zakelijke adverteerder.

Daarnaast biedt Automotive Mediaventions B.V. als joint venture van DPG Media en Mediahuis een gecombineerde bereik van beide mediahuizen. Met o.a. AD, Telegraaf, Volkskrant, Nu.nl en Q-music zijn de twee merken zichtbaar naar de Nederlandse autokoper, en profiteren de adverteerders van zowel een landelijk als regionaal bereik voor hun advertenties.

Wij bieden jou

 • salaris, passend bij jouw ervaring;
 • 8 procent vakantiegeld en 4 procent persoonlijk budget;
 • 36-urige werkweek;
 • ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen, trainingen en certificaten;
 • laptop, telefoon en auto van de zaak.

 

Functie eisen

 • hbo werk- en denkniveau;
 • minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare buitendienst functie;
 • ervaring binnen automotive is een pré;
 • je bent een innovatief persoon die voortdurend kansen en deze met zijn/haar klanten of relaties onderzoekt;
 • je bent gestructureerd en werkt planmatig aan het uitbouwen van je klantenpakket.

 

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer hier dan voor 25 februari! Heb jij eerst nog vragen? Vragen via valery.joosten@dpgmedia.nl.

www.dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie