[Vacatures] DPG Media zoekt een Accountmanager DPG Media Automotive
26-07-2021 09:59:00 | Door: Pie Kamau | hits: 4558 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Accountmanager DPG Media Automotive

Heb jij al wat commerciële meters op de teller staan en ben je klaar voor de volgende stap? En wil je klanten adviseren over strategische samenwerkingen met onze Automotive merken? Dan kan dit een mooie positie voor jou zijn!

Wie zijn wij

Voor het Special Interest Media sales team zijn wij op zoek naar een Accountmanager Automotive. Je gaat werken voor een prachtig portfolio van Automotive titels zoals: AutoWeekGaspedaalAutoTrack en AutoWereld. De titels hebben een gezamenlijk maandbereik van miljoenen lezers. De merken zijn 360 graden actief in print, online, events en social.

Wat ga je doen

Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het beheer van een groep partners van DPG Special Interest Media met een focus op Automotive. Hierbij richt je je op het ontwikkelen, onderhouden en uitbouwen van relaties met directe adverteerders, affiliate netwerken en media-, pr-, en communicatiebureaus door heel Nederland. Jij bent de adviseur richting jouw klanten over strategische samenwerkingen, merkcampagnes, merk-concepten en sales campagnes. Creatieve concepten en strategische samenwerkingen zijn hierbij heel belangrijk!

Verder:

 • Bepaal je de sales strategie voor jouw klanten, mediabureaus en andere marktpartijen.
 • Bouw en onderhoud je relaties met zowel huidige als nieuwe klanten.
 • Signaleer je kansen voor partners en DPG Special Interest Media en is het je niet vreemd om data informed te denken en werken.
 • Onderhandel je over commerciële afspraken. Hierbij zorg je voor maximaal rendement voor zowel onze partners als voor DPG Special Interest Media.
 • Creatieve concepten staan daarbij steeds meer in de punt.

 

Het team

Je komt terecht in een dynamisch, gedreven en ervaren team van ca. 15 directe sales collega's, bestaande uit verschillende rollen en profielen in verschillende niches. Je bent samen met het team verantwoordelijk voor een klantenpakket door heel Nederland. Deze gezamenlijke verantwoordelijkheid zorgt voor een goede samenwerking en een mooie leerschool.

Wij bieden jou

 • Salaris passend bij jouw ervaring, met daarnaast een mooie en realistische bonusstructuur.
 • Een 36-urige werkweek.
 • Persoonlijke keuzebudget van 12 procent (waarvan 8 procent vakantiegeld).
 • Een auto van de zaak.
 • Ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen, trainingen en certificaten.

  

Functie eisen

 • Hbo- of wo werk- en denkniveau en minimaal 3 jaar commerciële ervaring bij voorkeur binnen media, sales en/of marketing of in Automotive.
 • Je bent zeer klantgericht, nieuwsgierig en stelt de klantbehoefte centraal in jouw werk.
 • Je bent een innovatief en initiatiefrijk persoon die voortdurend kansen ziet voor nieuwe producten en markten en deze met zijn/haar klanten of relaties onderzoekt.
 • Aantoonbaar goede resultaten geboekt in het uitbouwen van relaties en het realiseren en vergroten van de omzet.
 • Ervaring met de verdienmodellen; Concepts (branded content), Events, Display, Programmatic, Data en Mobile.
 • Je bent gestructureerd en werkt planmatig aan het uitbouwen van je klantenpakket.

 

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer dan voor 10 augustus! Heb jij eerst nog vragen? Vragen via valery.joosten@dpgmedia.nl of 06-21262903. Een WhatsApp bericht mag ook. Solliciteer hier.

www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie