[Vacatures] DPG Media zoekt een Accountmanager New Business - Oost Nederland
12-10-2021 09:29:26 | Door: Pie Kamau | hits: 1605 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Accountmanager New Business - Oost Nederland

Heb jij al wat commerciële meters op de teller staan en ben je toe aan de volgende stap van je salescarrière? Lijkt het je gaaf om voor het grootste mediahuis van Nederland te werken en ben je woonachtig in Gelderland of Overijssel? Dan kan deze functie als Accountmanager New Business zomaar dé baan voor jou zijn, lees snel verder!

De rol

Jij gaat de lokale ondernemers helpen om hun zichtbaarheid op de markt en hun commerciële doelstellingen te vergroten. Dit doe je door samen met hen te kijken hoe ze on- en offline bereiksoplossingen op de juiste manier in kunnen zetten.

Concreet:

 • je gaat actief netwerken en genereren van new business door middel van klantbezoeken binnen regio Gelderland en Overijssel;
 • je voert onderhandelingen, pleegt (koude) acquisitie en genereert sales leads;
 • je luistert naar de wensen van de klant en speelt daarop in door op maat gemaakte voorstellen.

 

Wie jij bent

Jij krijgt energie van het binnenhalen van nieuwe leads en je vindt het een uitdaging om volledig met new business bezig te zijn. Je bent een energieke persoonlijkheid die overal kansen ziet en niet bang is ze te pakken. Je vindt het leuk om bij nieuwe klanten deuren te openen en je kunt onderhandelen. Verder neem je mee:

 • ervaring met (telefonische) verkoop is een grote pré;
 • je bent woonachtig in Gelderland en Overijssel;
 • een enorme dosis doorzettingsvermogen en energie.

 

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Wie zijn wij

Je werkt samen in een team van 4 new business accountmanagers en één Salesmanager. Elke ochtend heb je teamoverleg en bepaal je waar je focus ligt voor die dag. Onderling sparren, bespreken waar je tegenaan loopt en het vieren van successen is een belangrijk onderdeel van deze meetings. Een jong en gezellig team waar veel gelachen wordt en minstens zo hard gewerkt. Belangrijk: je doet het niet alleen, het team is daar om elkaar te helpen. Daarnaast is er veel vrijheid om je dagen zo in te delen zoals jij dat prettig vindt.

Als accountmanager bij DPG Media werk je met een palet aan prachtige nieuws- en mediamerken. DPG Media is dan ook het grootste mediahuis van Nederland, zowel in bereik als aantal merken. Met deze merken worden dagelijks miljoenen mensen bereikt.

Wij bieden

 • een prima salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring;
 • interessante bonusregeling;
 • keuzebudget van 12 procent (waarvan 8 procent vakantiegeld);
 • jaarlijkse winstregeling (o.b.v. resultaat van de organisatie);
 • ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen, trainingen en certificaten;
 • auto, laptop en telefoon van de zaak.

 

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Interesse?

Solliciteer dan vóór 15 oktober met je CV en motivatie. Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Valéry Joosten via valery.joosten@dpgmedia.nl of 06-21262903. Een Whatsapp bericht mag ook. Solliciteer hier.


www .dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie