[Vacatures] DPG Media zoekt een Accountmanager New Business - Zuid Nederland
09-08-2021 09:33:00 | Door: Pie Kamau | hits: 4997 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Accountmanager New Business - Zuid Nederland

Ben jij die commerciële topper die wil werken voor het grootste mediahuis van Nederland? Heb jij al wat verkoopervaring en ben je toe aan de volgende stap? De afdeling field sales van DPG Media, zoekt een Accountmanager new business voor de regio Zuid.

Wat ga je doen?

Jij gaat de lokale ondernemers helpen om hun zichtbaarheid op de markt en hun commerciële doelstellingen te vergroten. Dit doe je door samen met hen te kijken hoe ze on- en offline bereik oplossingen op de juiste manier in kunnen zetten. Concreet:

 • je gaat actief netwerken en genereren van new business door middel van klantbezoeken binnen regio Brabant en Zeeland;
 • je voert onderhandelingen, pleegt (koude) acquisitie en genereert sales leads;
 • je luistert naar de wensen van de klant en speelt daarop in door op maat gemaakte voorstellen.
  

Wie ben jij?

Jij krijgt energie van het binnenhalen van nieuwe leads en je vindt het een uitdaging om volledig met new business bezig te zijn. Je bent een energieke persoonlijkheid die overal kansen ziet en niet bang is ze te pakken. Je vindt het leuk om bij nieuwe klanten deuren te openen en je kunt onderhandelen. Verder neem je mee:

 • Minimaal 1 jaar ervaring buitendienst sales ervaring;
 • je bent woonachtig in Brabant of Zeeland;
 • een enorme dosis doorzettingsvermogen en energie.

 

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Wie zijn wij?

Je komt te werken in een gezellig, hecht team met zeer gedreven collega’s en een sales manager. Elke ochtend heb je teamoverleg en bepaal je waar je focus ligt voor die dag. Onderling sparren, bespreken waar je tegenaan loopt en het vieren van successen is een belangrijk onderdeel van deze meetings. Een jong en gezellig team waar veel gelachen wordt en minstens zo hard gewerkt. Belangrijk: je doet het niet alleen, het team is daar om elkaar te helpen. Daarnaast is er veel vrijheid om je dagen zo in te delen zoals jij dat prettig vindt.

Als accountmanager bij DPG Media werk je met een palet aan prachtige nieuws- en mediamerken. DPG Media is dan ook het grootste mediahuis van Nederland, zowel in bereik als aantal merken. Met deze merken worden dagelijks miljoenen mensen bereikt.

Wij bieden

 • salaris, passend bij jouw ervaring;
 • interessante bonusregeling;
 • keuzebudget van 12 procent (waarvan 8 procent vakantiegeld);
 • jaarlijkse winstregeling (o.b.v. resultaat van de organisatie);
 • ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen, trainingen en certificaten;
 • auto, laptop en telefoon van de zaak.

 

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Word jij binnenkort onze nieuwe collega?

Solliciteer dan voor 20 augustus! Heb jij eerst nog vragen? Vragen via valery.joosten@dpgmedia.nl. Solliciteer hier.