[Vacatures] DPG Media zoekt een Accountmanager Reclamefolder
04-10-2021 08:55:00 | Door: Pie Kamau | hits: 5107 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Accountmanager Reclamefolder

Ben jij de commerciële topper die wil werken voor het grootste mediahuis van Nederland? Heb jij al wat verkoopervaring en ben je toe aan de volgende stap? Dan kan de functie als Accountmanager voor Reclamefolder.nl zomaar een mooie functie voor jou zijn!

Wat ga je doen

Als Accountmanager bij Reclamefolder.nl benader jij klanten (zowel bestaande als nieuwe) om business te genereren. Jij hebt je eigen klantenportfolio bestaande uit nationale en groot-regionale klanten en bent voor hen hét aanspreekpunt. Als onderdeel van een klein team weet jij impact te realiseren en breng je Reclamefolder.nl naar het volgende niveau. Een greep uit de werkzaamheden:

 • je brengt gestructureerd kansen in kaart en ontwikkelt samen met je teamleden een strategie om onze producten bij de juiste doelgroep onder de aandacht te brengen;
 • je werkt wensen en behoeften van klanten uit tot concrete voorstellen met duidelijke doelstellingen;
 • je bent sparring partner voor retailers om meer uit online folder te halen;
 • samen met collega's en leveranciers heb je de kans om de toekomst van de online folder vorm te geven;
 • je werkt nauw samen met andere sales teams binnen DPG Media met als doel klanten te helpen hun (online) doelstellingen te realiseren.

 

Wie ben jij?

Door jouw enthousiasme en focus op kwaliteit weet jij klanten goed aan je te binden. Het uitbouwen van een klantrelatie is daarmee net zo belangrijk als het vinden van nieuwe klanten. Je bent een energieke persoonlijkheid die overal kansen ziet en niet bang is ze te pakken. Verder neem je mee:

 • hbo werk- en denkniveau;
 • 2 á 3 jaar sales ervaring, wat binnen- of buitendienst mag zijn;
 • affiniteit of ervaring met digital media verkoop, media ervaring is een pré;

 

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Wie zijn wij

Reclamefolder.nl is het grootste online platform voor digitale reclamefolders en aanbiedingen in Nederland. Met ruim 3 miljoen app downloads helpen wij retailers met het maximaliseren van bereik, terwijl we consumenten via verschillende kanalen bijstaan in hun zoektocht naar de beste deals. Wat je ook nodig hebt, eerst Reclamefolder.nl checken!

Wij bieden

 • salaris, passend bij jouw ervaring;
 • een interessante bonusregeling;
 • keuzebudget van 12 procent (waarvan 8 procent vakantiegeld);
 • jaarlijkse winstregeling (o.b.v. resultaat van de organisatie);
 • ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen, trainingen en certificaten;
 • auto, laptop en telefoon van de zaak.

 

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Solliciteren, en dan?

Heb je direct zin om aan de slag te gaan? Solliciteer dan 8 oktober. Je krijgt na de sluitingsdatum van de vacature altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Eerst nog wat meer weten? Valéry Joosten beantwoordt je vragen graag via valery.joosten@dpgmedia.nl of solliciteer hier.

www .dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie