[Vacatures] DPG Media zoekt een Accountmanager Zeeland - Brabant
27-09-2021 10:35:34 | Door: Pie Kamau | hits: 4619 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Accountmanager Zeeland - Brabant

Ken jij de regio Zeeland-West-Brabant als geen ander en ben je klaar voor een echte uitdaging? Ben jij die energieke persoonlijkheid met de nodige werkervaring als accountmanager? Dan is deze functie iets voor jou!

Wat ga je doen

In deze rol ga jij op bezoek bij lokale ondernemers om te helpen hun on- en offline zichtbaarheid op de markt te vergroten. Door jouw jaren werkervaring ben jij een stevige, energieke gesprekspartner en hebt een no-nonsense mentaliteit. Je vertelt met enthousiasme over de toegevoegde waarde van de titels van DPG Media zoals AD, BN de Stem, PZC en Indebuurt. Jouw ervaring als Accountmanager, jouw kennis van de regio en van de markt maken het jou makkelijk de volgende zaken op te pakken:

 • Door actief relatiebeheer weet jij jouw klantenbestand aan je te binden, oude prospects terug te winnen en nieuwe klanten aan te trekken.
 • Meedenken met de (potentiële) klant en adviseren over de inzet van on- en offline media.
 • Je bent en blijft op de hoogte van de ontwikkelingen in het medialandschap.
 

Wie zijn wij

Je werkt samen in een team van 3 accountmanagers en een Sales manager. Elke maandag heb je uitgebreid teamoverleg en bepaal je waar je focus ligt voor die week. Onderling sparren, bespreken waar je tegenaan loopt en het vieren van successen is een belangrijk onderdeel van deze meetings. Een team waar veel gelachen wordt, hard gewerkt en goede resultaten worden behaald. Daarnaast is er veel vrijheid om je dagen zo in te delen zoals jij dat prettig vindt. Als accountmanager werk je met een palet aan prachtige nieuws- en mediamerken. DPG Media is dan ook het grootste mediahuis van Nederland, zowel in bereik als aantal merken. Met deze merken worden dagelijks miljoenen mensen bereikt.

Wij bieden

 • Een uitstekend salaris, passend bij jouw ervaring.
 • Interessante bonusregeling.
 • Keuzebudget van 12 procent (waarvan 8 procent vakantiegeld).
 • Jaarlijkse winstregeling (o.b.v. resultaat van de organisatie).
 • Ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen, trainingen en certificaten.
 • Auto, laptop en telefoon van de zaak.

 

Functie eisen

 • Hbo werk -en denkniveau en minimaal 2 jaar werkervaring als accountmanager.
 • Bij voorkeur ervaring met verkoop van online media en met online marketing.
 • Woonachtig in West-Brabant of Zeeland.

 

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Word jij binnenkort onze nieuwe collega?

Solliciteer dan voor 8 oktober! Heb jij eerst nog vragen? Ik beantwoord die graag via valery.joosten@dpgmedia.nl of solliciteer hier.

www .dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie