[Vacatures] DPG Media zoekt een Allround Vormgever Margriet (32 uur)
22-11-2021 08:15:00 | Door: Pie Kamau | hits: 6045 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Allround Vormgever Margriet (32 uur)

Ben jij een creatieve en gedreven (allround) vormgever en wil je werken bij een van de grootste magazine-merken van Nederland? Ben je 'Digital Savvy' en heb je interesse in vormgeving voor print én voor digitale uitingen? Dan ben jij de vormgever die wij zoeken!

In het tijdschrift Margriet lees je alles over gezond en gelukkig ouder worden. Onze persoonlijke verhalen, reportages, columns en inspirerende lifestyle-producties worden ondersteund door een herkenbare en creatieve vormgeving. Zowel in print als digitaal (online).

Wat ga je doen

Als allround vormgever werk jij mee aan alle mogelijke uitingen van ons sterke merk. Je werkt nauw samen met de artdirector en directe collega's om alle uitingen van het merk samen te brengen tot een mooi geheel.

De voornaamste taken zijn:

 • Je geeft vorm aan alle uitingen van het merk, binnen stijlafspraken van Margriet, met inbreng van eigen creativiteit, en stemt vormgevingsconcepten af met de artdirector;
 • Je werkt zowel voor het digitale magazine als het print-magazine;
 • Je werkt mee aan het optimaliseren van de (in ontwikkeling zijnde) digitale editie en leert werken in alle daarvoor benodigde programma ’s.


Het team

Je komt terecht in het hechte vormgeversteam van Margriet. Een gedreven en ervaren team dat met veel plezier samenwerkt om van elke (digitale) uiting van het merk een succes te maken. Het totale vomgeversteam bestaat uit 8 professionals, van artdirector tot (technische-) vormgevers en coördinatoren.

Wat maakt jou de perfecte kandidaat

Voor deze rol zoeken wij een creatieve en initiatiefrijke allround vormgever. Je bent ‘Digital Savvy', een echte teamspeler maar tevens iemand die zelfstandig vormgevingsprojecten kan realiseren. Belangrijk is dat je geen 9 tot 5 mentaliteit hebt en gewend bent aan het werken met deadlines. Verder heb je:

 • een HBO werk en denk niveau;
 • minimaal 2 à 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • ervaring in werken met Adobe Indesign, Photoshop en Illustrator.

 

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staat we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.


Wat je van ons krijgt

 • een dynamische en afwisselende baan;
 • een salaris passend bij ervaring en kennis;
 • 32 uur op basis van een 36-urige werkweek;
 • je ontvangt 8 procent vakantiegeld en 4 procent persoonlijk budget;
 • volop opleidings-en ontwikkelingsmogelijkheden.

 

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen. We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Solliciteren, en dan?

Heb je direct zin om aan de slag te gaan als Allround Vormgever van Margriet? Solliciteer dan uiterlijk woensdag 1 december 2021. Je krijgt binnen twee weken na ontvangst van je sollicitatie altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Een proefopdracht kan onderdeel van de sollicitatieprocedure zijn. Eerst nog wat meer weten? Onze recruiter Robin beantwoordt graag je vragen. Stuur een mail naar robin.pichler@dpgmedia.nl of een appje kan ook via 06-11274870 of solliciteer hier.

www .dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie