[Vacatures] DPG Media zoekt een B2B Marketeer Projecten en Events
03-05-2022 10:48:00 | Door: Pie Kamau | hits: 1897 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

B2B Marketeer Projecten en Events

Ons B2B marketing team is in volle evolutie. Daarom zijn we op zoek naar een enthousiaste, doelgerichte B2B marketeer die sterk is in het leiden en coördineren van projecten met een speciale focus op events en hospitality. Iemand die sterk communiceert en meedenkt over hoe wij succesvolle events kunnen organiseren voor adverteerders waarin wij helpen hun pijnpunten op te lossen met veel inspiratie en informatie. Je werkt voor ons hele portfolio met A Merken als NU.nl, AD, Libelle, Donald Duck en vtwonen, met focus op onze digitale producten en services.

Wat verwachten we van deze functie?

Als B2B marketeer heb jij focus op projecten met focus op events. Je organiseert interne events voor alle enthousiaste collega’s binnen de sales organisatie (400 personen). Daarnaast organiseer je, zelfstandig danwel in samenwerking met collega’s uit het centrale events team, events waarin wij ons als DPG Media op de juiste wijze positioneren bij onze doelgroepen (nationale en regionale klanten en mediabureaus). Jij neemt een proactieve en leidende rol in het organiseren van deze events en draagt bij aan trajecten rondom hospitality zodat onze klanten niet om DPG Media heen kunnen én willen. Omdat communicatie een belangrijk onderdeel is binnen je functie, werk je veel samen met verschillende marketing specialisten in het team op gebied van branding, content en campagnes.

Wat neem je mee?

  • Je bent super creatief, denkt in mogelijkheden en weet ideeën aan te dragen die nét dat stukje onderscheid brengen. Je weet wat nodig is voor een geslaagd en succesvol intern en extern event zowel in aanjaging als follow-up van een event.
  • Je hebt zeer sterke communicatie skills in woord en geschrift en bent in staat om met goede briefings stakeholders, leveranciers en sprekers rondom events goed op weg te brengen
  • Jouw aanpak is customer centric: je denkt en handelt steeds door de klant centraal te stellen. What’s in it for them? Waarom willen ze hier naar toe en met welk gevoel, boodschap moeten zij een event verlaten?
  • Je heerst als een koning(in) over jouw projecten en events. Niets ontloopt jouw blote oog. Je zit voortdurend dicht op de bal, jaagt iedereen aan en verslapping is voor jouw geen optie!
  • Je bent een tijger in coördineren en plannen. Liever een overzicht te veel dan een actie te weinig.
  • Stakeholdermanagement zit in je DNA, met jouw enthousiasme neem je iedereen mee in jouw plannen! Je vindt het vanzelfsprekend om nauw contact te houden met je collega’s van de sales teams. Wat speelt er bij hun en wat speelt er in de markt. Je weet hen op enthousiaste wijze jou te helpen om van ieder event een succes te maken!

 

Wie zijn wij? 

Je komt te werken in een jong nieuw team van B2B marketeers, een online marketeer, een marketing automation specialist en een content specialist. Ons team is dagelijks bezig met de positionering van DPG Media in de B2B markt. Met online (lead) campagnes, gave activaties bij mediabureaus en inspirerende events komen wij in contact met onze adverteerders. Wij werken daarom nauw samen met collega’s van Sales, CRM, Business Intelligence en productowners van Digital Sales Development. Je maakt deel uit van een snel veranderende organisatie waar ruimte is voor fun. Successen vieren we dan ook graag buiten werktijd met een borrel! Geen dag is hetzelfde, want je werkt samen met afwisselende merken van DPG Media en met verschillende teams!

Wat maakt jou de ideale kandidaat? 

  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een gelijkwaardige rol
  • Je hebt aantoonbare ervaring in krachtige schriftelijke communicatie
  • Je behaalde minimaal een Bachelor HBO diploma
  • Je bent eager, wil graag leren, staat prima met je voeten in de klei bent positief en ziet vooral kansen en geen belemmeringen

 

Wat bieden wij jou? 

Je komt terecht in het grootste mediabedrijf van Nederland, met Hoofddorp als thuisbasis, dat bruist van de toffe collega’s. Zij zijn net als jij gebeten door de creativiteit en constante innovatie in de mediasector en stomen jou graag klaar voor de job. Het wordt een avontuur waarin geen week op elkaar lijkt.

Bij ons geef je het beste van jezelf. In ruil krijg je niet alleen een aantrekkelijk salaris met een jaarbonus, maar ook goede secundaire voorwaarden en de kans om mee te groeien in een boeiende en motiverende werkomgeving waar veel ruimte is voor opleidingen en persoonlijke ontwikkeling.Je krijgt de mogelijkheid om vanuit huis te werken.

Solliciteren, en dan?

Heb je direct zin om aan de slag te gaan als B2B Marketeer Projecten en Events? Solliciteer hier! Je krijgt binnen twee weken na ontvangst van je sollicitatie altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Eerst nog wat meer weten? Jamie beantwoordt graag je vragen. Stuur een mail naar jamie.plug@dpgmedia.nl.

www.dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie