[Vacatures] DPG Media zoekt een Brand Manager Regionale Titels
22-11-2021 07:59:00 | Door: Pie Kamau | hits: 4547 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Brand Manager Regionale Titels

Ben jij een gedreven Brand Manager die goed is in het initiëren en onderhouden van relaties? Laat jij je niet van de wijs brengen en blijf jij de grote lijnen zien? Gaat jouw hart sneller kloppen van een journalistieke omgeving? Dan zoeken we jou!

Over ons

De Brand & Digital marketing afdeling is verantwoordelijk voor het digitale bereik van alle nieuws- en entertainment merken van DPG Media. Het is ons doel om met sterke merken, goed werkende producten en een slimme distributie strategie onze digitale merken zo hard mogelijk te laten groeien. Dit doen we met een afdeling met online marketeers die gewend zijn om te werken met digitale KPI's en gespecialiseerd zijn in campagnes, creatie, content en techniek.

Voor deze afdeling zijn we op zoek naar een gedreven Brand Manager Regionale Titels. Je gaat werken voor de online nieuwsplatformen van de 7 regionale titels, BN De Stem, Brabants Dagblad, Eindhovens Dagblad, De Stentor, Tubantia, PZC en De Gelderlander. Hier proberen we ons digitale bereik te laten groeien en te engagen. Dit doe je over de as van campagnes en redactionele content.

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor de doelmatige inzet van de redactionele content. Je overlegt met redacties over welke stukken bijdragen aan onze doelstellingen en zorgt dat er voldoende aandacht voor de content wordt gegenereerd. Dat kan bijvoorbeeld een social media campagne zijn of een specifieke campagne gericht op abonnees. 

Als Brand Manager is jouw belangrijkste stakeholder de redactie. Jij zorgt voor een goede relaties en zorgt voor gestructureerd overleg. Je bent een stevige gesprekspartner waardoor de marketing belangen goed geborgd zijn. Verder:

 • Op basis van budget en de digitale KPI's voor het merk stel je een campagne jaarkalender op met marketingacties en redactionele thema's. Je initieert en volgt op;
 • Zet je campagnes met redactionele thema's op;
 • Ondersteun je het team Brand & Digital op brand assets;
 • Verzorg je het overzicht en de planning rondom de werkzaamheden rondom een titel;
 • Zorg je voor interne en externe PR voor de campagnes per merk.

 

Wat maakt jou de perfecte kandidaat

Je hebt ervaring op gebied van projectmanagement en je hebt aantoonbare ervaring met stakeholdermanagement. Jij bent een stevige gesprekspartner en je werkt planmatig en gestructureerd. Verder neem je mee:

 • Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Affiniteit met nieuws en journalistiek;
 • HBO werk en- denkniveau.

 

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staat we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Wat je van ons krijgt

 • een waanzinnig leuke baan;
 • een salaris passend bij ervaring en kennis;
 • een 36-urige werkweek;
 • je ontvangt 8 procent vakantiegeld en 4 procent persoonlijk budget;
 • volop opleidings-en ontwikkelingsmogelijkheden.

 

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen. We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is. 

Solliciteren, en dan?

Heb je direct zin om aan de slag te gaan als senior brand manager? Solliciteer dan uiterlijk 30 november. Je krijgt na de sluitingsdatum van de vacature altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Eerst nog wat meer weten? Onze recruiter Robin beantwoordt graag je vragen. Stuur een mail naar robin.pichler@dpgmedia.nl of een appje kan ook via 06-11274870 of solliciteer hier.

www .dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie