[Vacatures] DPG Media zoekt een CRM Marketeer B2C
10-01-2022 10:16:00 | Door: Pie Kamau | hits: 2219 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

CRM Marketeer B2C

Jij zorgt voor de juiste binding met kandidaten die onze platform Nationale Vacaturebank en Intermediair bezoeken. Je snapt de klantreizen en ziet het als een uitdaging deze zo goed mogelijk neer te zetten. 

Wat ga je doen

Als CRM Marketeer B2C ga jij ervoor zorgen dat bezoekers van Nationale Vacaturebank ook na hun bezoek nog geholpen worden bij het vinden van de juiste baan. Bijvoorbeeld door emailcampagnes met relevante vacatures te implementeren of door hen uit te nodigen informatie met ons te delen zodat we op zoek kunnen gaan naar de juiste werkgever. Dit doe je door verschillende datastromen samen te laten komen in Selligent en deze te gebruiken voor effectieve campagne flows. Hiervoor gebruik je SQL (met name T-SQL) en MS SQL Server. De creatieve invulling van de campagnes zal onderdeel zijn van de gehele content strategy en hierin zullen we als marketeers gezamenlijk optrekken. Oftewel jij:

 • ontwikkelt en implementeert een impactvolle email/CRM strategie in Selligent.
 • bedenkt en bouwt geautomatiseerde crm campagnes en email flows over de gehele customer journey (onboarding, engagement en retentie).
 • meet, analyseert, test en optimaliseert de effectiviteit van alle campagnes.
 • En, je bent verantwoordelijk voor het verbeteren van de klantentevredenheid 

 

Wie zijn wij

Samen met de Sr. Product Marketeer ben je verantwoordelijk voor het aanjagen en doorontwikkelen van onze klantproposities rond de vacaturesites. Met maandelijks ruim 1,3 miljoen bezoekers spelen Nationale Vacaturebank en Intermediair al jaren een toonaangevende rol in de carrière van werkenden en werkzoekenden in Nederland. Aan jou de taak om hier met eigen ideeën, creativiteit en veel energie een eigen invulling aan te geven. 

Als CRM Marketeer werk je in een multidisciplinair team (squad) samen met marketeers, developers en data analisten om de merken Nationale Vacaturebank en Intermediair continue onder de aandacht te brengen bij actief en passief werkzoekenden. 

Wat je van ons krijgt

 • Een toffe en afwisselende baan, waarin je het verschil kan maken.
 • Een zelfstandige marketing functie met brede verantwoordelijkheid en veel vrijheid in het uitvoeren van je taken & verantwoordelijkheden.
 • Een salaris passend bij ervaring en kennis.
 • Een 36-urige werkweek.
 • Je ontvangt 8 procent vakantiegeld en 4 procent persoonlijk budget.
 • Volop opleidings-en ontwikkelingsmogelijkheden

 

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Wat maakt jou de perfecte kandidaat

Een ondernemende crm specialist die door slimme inzet van data, inzichten en onze commerciële systemen (Selligent, Qlik) de juiste klantbewerking kan realiseren en optimaliseren. Met als doel de customer experience te optimaliseren, waardoor de engagement en conversies verhogen.

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt minimaal 3 jaar ervaring op het gebied van CRM of emailmarketing.
 • Je hebt een gevorderde kennis van Selligent om complexe e-mailflows te maken ten behoeve van Marketing Automation.
 • Je hebt basiskennis van HTML om bestaande e-mailtemplates te kunnen bewerken.
 • Je bent goed op de hoogte van de GDPR (of AVG) regelgeving bij het aanmaken en uitsturen van (e-mail) campagnes.
 • Je bent analytisch sterk en bent iemand die impact weet te maken
 • Kennis van SQL voor het preparen en verwerkingen van data(bronnen) is een pré

 

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen. We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Solliciteren, en dan?

Heb je direct zin om aan de slag te gaan als CRM Marketeer? Solliciteer dan snel!  Je krijgt binnen twee weken na ontvangst van je sollicitatie altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Eerst nog wat meer weten? Roxanne beantwoordt graag je vragen. Stuur een mail naar roxanne.rinkes@dpgmedia.nl of solliciteer hier.

www .dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie