[Vacatures] DPG Media zoekt een CRM Marketeer Hoofddorp
28-02-2022 09:00:00 | Door: Pie Kamau | hits: 2021 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

CRM Marketeer Hoofddorp

Voor onze afdeling eCommerce & reclamefolder.nl zet jij het belang van de klant op de eerste plaats en word je blij van termen als klantcontactstrategie, customer journeys en loyalty marketing! Word jij onze nieuwe collega?

Wat ga je doen

In deze functie ben jij dé autoriteit op het gebied van CRM Marketing. Samen met de Manager Kanalen & Data formuleer je de CRM richting en strategie van onze 32 webshops. Bijvoorbeeld door e-mailcampagnes met de juiste dataselecties te voeden, mee te denken over servicemails en specifieke targeting op onze kanalen. Verder:

 • Heb je een duidelijke visie op CRM Marketing en ervaring met het ontwikkelen van CRM strategieën.
 • Ben je samen met de E-mail Marketeer en Online Marketeer continu op zoek naar de best mogelijke selectie voor elke campagne en actie.
 • Denk jij uiteraard pro-actief mee hoe we onze databases kunnen vergroten en verrijken, en breng je deze plannen ook ten uitvoering.


Wie zijn wij

De afdeling eCommerce & Reclamefolder.nl is dé eCommerce en voordeelafdeling van DPG Media. We richten ons op de vrijetijdssector, retail en FMCG op zowel nationaal als lokaal niveau. Hierbij willen we Nederland informeren, inspireren en activeren met voordeel: thuis en erop uit. Met de afdeling zijn we verantwoordelijk voor het creëren van aanbod, het beheer, de branding en het uitvoeren van campagnes van onze 32 DPG Media webshops (webshops van o.a. AD, Libelle, Viva, Volkskrant, Donald Duck, Nu.nl en Leukstetickets.nl) en Reclamefolder.nl.

De totale afdeling eCommerce & Reclamefolder.nl bestaat uit ca. 36 ondernemende collega’s met ieder hun eigen specialisme. De functie van CRM Marketeer valt in het team Traffic & Optimalisatie, dat bestaat uit 10 collega’s (met daaromheen verschillende freelancers en bureaus) die zorg dragen voor de gehele digitale funnel en platformen (+app) voor zowel alle eCommerce- activiteiten als Reclamefolder.nl.

Wij bieden jou

 • Salaris, passend bij jouw ervaring en een interessant bonussysteem.
 • 8 procent vakantiegeld en 4 procent persoonlijk budget.
 • 36-urige werkweek.
 • Volop opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Jaarlijkse winstdeling o.b.v. de prestaties van DPG Media.


Wat maakt jou de ideale kandidaat

 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
 • Je hebt ervaring met SQL voor het preparen en verwerking van databronnen.
 • Minimaal een basiskennis HTML, kennis van Selligent is een pré.
 • Hebt kennis van meerdere digitale kanalen en snapt hoe kanalen elkaar versterken.
 • Je hebt een ondernemend karakter en bent altijd op zoek naar verbetering.


Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Solliciteren, en dan?

Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer hier! Heb jij eerst nog vragen? Ik beantwoord die graag via robin.pichler@dpgmedia.nl of 06-11274870. Een WhatsApp bericht mag ook.

www.dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie