[Vacatures] DPG Media zoekt een CRM Marketeer vtwonen
09-05-2022 08:41:00 | Door: Pie Kamau | hits: 2157 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

CRM Marketeer vtwonen

Ben je strategisch onderlegd, heb jij een passie voor het CRM-vak. Heb jij een passie voor het CRM-vak en word je enthousiast van het activeren van gebruikers door het bieden van een positieve 1-op-1 klantrelatie? Binnen de marketing afdeling van het Special Interest Media team bij DPG Media zijn we op zoek naar een CRM Marketeer. In dit team ga je aan de slag met een van de fantastische merken zoals Ouders van Nu en vtwonen.

De rol

Als CRM Marketeer weet je waar het bij customer relationship management allemaal om draait: het optimaliseren en beheren van de relatie met onze gebruikers. Jij zorgt ervoor dat onze gebruikers de best mogelijke 1-op-1 ervaring met onze merken hebben. Je ontdekt waar de behoefte ligt van de gebruikers en vertaalt deze naar een effectieve CRM-aanpak. Je zorgt dat je op het juiste moment met relevante content via het juiste kanaal gebruikers prikkelt om meer te doen en te lezen op de platformen. Je werkt hierbij nauw samen met o.a. redacties, brand managers, product marketeers en data analisten.

VTWONEN IS... dé wooncoach voor de verhuizende, verbouwende en woon geïnteresseerde vrouw/man. vtwonen maakt een voorselectie uit het enorme interieur aanbod en laat, op een inspirerende manier, de mogelijkheden zien. Zo kan de lezer zelf ontdekken wat haar/zijn persoonlijke stijl is en welke woonomgeving past bij haar/zijn manier van leven. Dankzij de ijzersterke crossmediale content is vtwonen hét woonmerk van Nederland. vtwonen is een multimedia merk, hieronder vallen onder meer tijdschriften, online (platforms), television formats, de vt wonen&design beurs en collecties in licentie. Ook ontwikkelt vtwonen nieuwe business, hetzij in de vorm van nieuwe launches of in de vorm van new businessmodellen. Daarnaast is het domein Home Deco sinds 2012 actief in e-commerce (vtwonen.nl) met focus op home deco.

Wat maakt jou de perfecte kandidaat?
 
Je bent een belangrijke schakel in het behalen van onze bereiksdoelstellingen. Je bent analytisch, resultaatgericht en pakt graag dingen zelfstandig en in teamverband op. Je ziet overal kansen om onze CRM-initiatieven te verbeteren en met jouw enthousiasme inspireer je anderen en weet je ze te overtuigen van jouw visie op het vakgebied. Met jouw analyses, rapportages en advies ben je in staat om de effectiviteit van de initiatieven te verbeteren of nieuwe initiatieven op te zetten.
 
Wat ga je doen?
 
 • Je bouwt journeys, e-mails en selecties in Selligent die passen bij de customer journey.
 • Je kijkt samen met de experts uit het CRM-team, marketing en redactie naar de invulling van en het optimaliseren van de online customer journey over verschillende push marketing kanalen heen.
 • Je zorgt voor de evaluatie van de e-mailcampagnes en weet deze te koppelen aan de key results. Je rapporteert belangrijke inzichten aan relevante stakeholders.
 • Je vertaalt de lange termijn strategie door naar concrete initiatieven.
 • Je initieert verbeteringen d.m.v. a/b-testen en data-inzichten zodat de belangrijkste resultaten worden behaald.
 • Je zorgt voor het vergroten van de huidige database en het opzetten van lead generatie.
 • Je levert een bijdrage aan de doorontwikkeling van e-mailmarketing en CRM door proactief te handelen, kansen te benutten en het delen van je kennis.
 • Je bent op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen e- mailmarketing en AVG-regelgeving en kunt deze toepassen.

 

Verder neem je mee:

 • Vanaf 3 jaar werkervaring in CRM of e-mail marketing;
 • Een aantoonbare, afgeronde, relevante opleiding;
 • Een optimistisch & pragmatisch karakter met doorzettingsvermogen;
 • Sterke creatieve en communicatieve vaardigheden;
 • Je bent gestructureerd in je werk en je hebt oog voor detail
 • Je hebt een goed analytisch vermogen en hebt ervaring met data gedreven werken.

 

Wie zijn wij?

DPG Media is het grootste mediahuis van Nederland, met titels zoals NU.nl, Donald Duck, Volkskrant, Qmusic en Ouders van Nu. Het is een moderne, professionele uitgever met passie voor media, zowel print als online, voor lezers en adverteerders. De afdeling B2C Marketing (15 man/vrouw sterk) is binnen de Special Interest Media afdeling verantwoordelijk voor de marketing van de merken Ouders van Nu, Tweakers, vtwonen en Autoweek. Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Wat bieden wij?

 • Salaris, passend bij jouw ervaring;
 • 8 procent vakantiegeld en 4 procent persoonlijk budget;
 • 36-urige werkweek;
 • Volop opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Een leuk en dynamisch team waar je veel mee gaat samenwerken;
 • Een mooie werkplek in het INIT gebouw (achter de Czaar Peterstraat in Amsterdam) en de mogelijkheid om vanuit huis te werken.

 

Solliciteren, en dan?

Heb je direct zin om aan de slag te gaan als CRM Marketeer? Solliciteer hier. Je krijgt binnen twee weken na ontvangst van je sollicitatie altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Eerst nog wat meer weten? Onze recruiter Jamie beantwoordt graag je vragen. Stuur een mail naar jamie.plug@dpgmedia.com of een appje kan ook via 06-15330003.

www.dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie