[Vacatures] DPG Media zoekt een Chef Redactie - Online Zuid
09-05-2022 08:55:32 | Door: Pie Kamau | hits: 1613 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Chef Redactie - Online Zuid

BN DeStem, Brabants Dagblad en Eindhovens Dagblad zijn op zoek naar een nieuwe chef (v/m) voor de online redactie, genaamd Online Zuid. Via onze app, site en krant bereiken onze titels dagelijks honderdduizenden lezers met nieuws en verhalen uit de buurt, de stad, de regio en de rest van de wereld.

Over Online Zuid

De chef online geeft direct leiding aan de online redactie (inclusief video) van in totaal 19 FTE. De online redactie werkt vanuit Tilburg, waar naast de gezamenlijke online redactie ook een gezamenlijke sportredactie, eind- en printredactie voor heel Brabant en een onderzoeksredactie vanuit drie titels gevestigd zijn. Onze online kanalen kennen de laatste jaren een sterke groei en dit willen we graag verder uitbouwen. Jij speelt hierin een cruciale rol.

Wie jij bent?

Een inspirator en motivator, organisatorisch sterk en je hebt leidinggevende ervaring. Jij bent namelijk het gezicht van de online redactie, zowel intern (binnen Online Zuid) als richting de redacties van BN DeStem, Brabants Dagblad en Eindhovens Dagblad. Online journalistiek zit in je vingers. Je weet hoe je een verhaal moet brengen om een maximaal bereik te genereren. En hier beschik je ook over:

  • Je hebt affiniteit met video en audio en brengt ideeën in om het bereik van de Brabantse titels met audiovisuele producties te laten groeien.
  • Je bent thuis op sociale media en hebt kennis van alle online kanalen die bijdragen aan een groter en breder lezerspubliek.
  • Je hebt heel veel zin om met een enthousiaste club collega’s aan de slag te gaan en successen te vieren in een functie op een bruisende redactie.

 

BN DeStem, Brabants Dagblad en Eindhovens Dagblad zijn de toonaangevende uitgevers van journalistieke media in Brabant. Via onze apps, sites en kranten bereiken wij dagelijks honderdduizenden lezers met nieuws en verhalen uit de buurt, de provincie en de rest van de wereld.

BN DeStem, Brabants Dagblad en Eindhovens Dagblad zijn onderdeel van DPG Media en als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Wat bieden wij jou?

  • Een fantastische functie op een bruisende redactie in een inspirerende omgeving.
  • Een multimediaal platform waar jij je bijdrage aan kunt leveren.
  • Een dienstverband van 5 dagen per week met standplaats Tilburg.
  • Een salaris conform de CAO voor dagbladjournalisten, passend bij jouw ervaring.
  • Keuzebudget van 12 procent (waarvan 8 procent vakantiegeld) en een jaarlijkse winstdeling.

 

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services, zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je ervaring ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Solliciteren, en dan?

Heb je direct zin om aan de slag te gaan als chef online voor BN DeStem, Brabants Dagblad, Eindhovens Dagblad? Solliciteer hier dan vóór maandag 16 mei. Eerst nog wat meer weten? Neem dan contact op met Vincent Leemans, adjunct-hoofdredacteur (06-51389740. Mail: vincent.leemans@persgroep.net).

www.dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie