[Vacatures] DPG Media zoekt een Chef redactie Story
04-04-2022 09:23:00 | Door: Pie Kamau | hits: 2503 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Chef redactie Story

Story is het eerste en toonaangevende weekblad van Nederland over showbizz, royalty en society. Voor onze redactie in Hoofddorp zoeken we op korte termijn een ervaren chef redactie.

Als chef redactie zet je samen met de hoofdredacteur de redactionele lijnen uit en heb je de dagelijkse leiding over het team van vaste en freelance verslaggevers, redacteuren, vormgevers en fotografen. Binnen onze redactie ben je de spil die een geolied team stimuleert, activeert en coördineert. Je managet zowel de contentkalender als de financiële administratie en onderhoudt interne en externe contacten. Bij diens afwezigheid neem je in voorkomende gevallen de hoofdredacteur waar.

Wie ben je?

Je hebt aantoonbaar affiniteit met de wereld van entertainment, showbizz en royalty. Ook organisatorisch ben je ervaren, met name in (redactionele) coördinatie en planning. Werken onder een zekere druk is voor jou geen enkel probleem en je bent gewend strakke deadlines te halen. Op een solide journalistieke wijze weet jij spraakmakende coverstory’s te genereren. Verder:

 • Ben je flexibel van geest en kun je ontspannen omgaan met onverwachte situaties.
 • Heb je geen 9 tot 5-mentaliteit en kun je zelfstandig werken.
 • Ben je op maandagen tot 19:00 uur beschikbaar.

 

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Wat bieden wij?

 • Een marktconform salaris, passend bij jouw ervaring en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een 36-urige werkweek.
 • Een klein maar fijn team van betrokken professionals.
 • Een prettige en ruime werkplek in Hoofddorp, op korte afstand van het NS-station.
 • Volop ruimte voor eigen initiatieven.
 • Flexibiliteit rondom het thuis en op kantoor werken.
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door trainingen en opleidingen via de DPG Campus.
 • Een dynamische, zelfstandige spilfunctie binnen een vakgebied dat nooit saai is.

 

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Interesse?

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Solliciteer hier dan vóór maandag 11 april a.s. met cv en motivatiebrief. Heb je vragen of wil je eerst nog meer weten? Stuur dan een mail naar Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker: guido.den.aantrekker@dpgmedia.nl.

www.dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie