[Vacatures] DPG Media zoekt een Commercieel Designer
22-11-2021 08:22:00 | Door: Pie Kamau | hits: 5738 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Commercieel Designer

Sta jij bekend als dé creatieve en inventieve beeldtovenaar? Kan jij commerciële doelstellingen vertalen naar een sterk en krachtig beeld? Vind je het leuk om iedere dag op een creatieve manier bij te dragen aan het commercieel resultaat van meerdere bekende titels? Dan komen wij graag met jou in contact!

De rol

De verschillende titels binnen Special Interest Media (o.a. AutoWeek, vtwonen, Ouders van Nu en Tweakers) bieden voor adverteerders prachtige oplossingen. De lezers en gebruikers van deze websites en magazines zijn een hele goede en specifieke doelgroep voor onze adverteerders.

Als Commercieel Designer binnen het team B2B- Special Interest Media help je bij het creëren van presentaties en documentatie die gebruikt worden door de volledige Salesafdeling. Jouw creatieve creaties helpen het verhaal goed over te brengen en adverteerders te enthousiasmeren om met ons samen te werken. 

Naast vaste documentatie zal je ook nauw betrokken zijn bij het salesteam welke voorstellen en presentaties op maat maakt. Hierbij verdiep je je in de specifieke adverteerder en vul je het commerciële verhaal aan met gerichte beelden in lijn van de adverteerder. Overal waar wij vanuit B2B in ons verhaal visuele ondersteuning zoeken ben je betrokken. Van complete presentaties tot een beeldbank met logo’s die gebruikt kunnen worden.

Vaste onderdelen van het deze rol zijn:

 • het maken en bijhouden van standaard salesmateriaal in presentatievorm;
 • het actualiseren van mock-ups;
 • visuele ondersteuning van samenwerkingsvoorstellen voor adverteerders;
 • het ondersteunen met beeld bij externe communicatie zoals events, PR, nieuwsbrieven en corporate website;
 • Branded Content creaties maken voor adverteerders.

 

Het team

In deze rol ben je onderdeel van het team B2B Marketing. Tevens zal je veel samenwerken met het team Concepts en Projects. Beide teams bestaan in zijn totaliteit uit bijna 20 personen. Van B2B marketeers tot marketing strategen en projectmanagers. Samenwerken, bespreken waar je tegenaan loopt en het vieren van successen zijn zaken waar wij veel waarde aan hechten.

Wat maakt jou de perfecte kandidaat?

Jij bent voor ons degene die de commerciële ideeën kan aanvullen met het juiste beeld. Jij bent secuur in wat je doet en je denkt graag mee over de wensen van het salesteam. Het kost je weinig moeite om nieuwe ideeën te bedenken en de creatieve visuals te creëren. Programma’s zoals Photoshop, Google Presentaties en Powerpoint zijn jou bekend en deze weet je optimaal te benutten. Daarnaast heb jij:

 • HBO werk- en denkniveau. Bij voorkeur een studie richting Commerciële Economie, Marketing, Communicatie, Design of Creative Business;
 • minimaal 2 jaar ervaring in een relevante commerciële/ creatieve functie;
 • kennis van commerciële processen en affiniteit met Special Interest Media- producten.
 • heb je een flexibele mindset, ben je stressbestendig en voel je je prettig in een dynamische omgeving.

 

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Wij bieden jou

 • een salaris passend bij ervaring en kennis;
 • een 36-urige werkweek;
 • je ontvangt 8 procent vakantiegeld en 4 procent persoonlijk budget;
 • volop opleidings-en ontwikkelingsmogelijkheden.


Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Solliciteren, en dan?

Heb je direct zin om aan de slag te gaan als Commercieel Designer? Solliciteer dan uiterlijk zondag 28 november 2021. Je krijgt binnen twee weken na ontvangst van je sollicitatie altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Eerst nog wat meer weten? Onze recruiter Robin beantwoordt graag je vragen. Stuur een mail naar robin.pichler@dpgmedia.nl of een appje kan ook via 06-11274870 of solliciteer hier.

www .dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie