[Vacatures] DPG Media zoekt een Content Specialist / redacteur vtwonen
30-11-2021 08:07:00 | Door: Pie Kamau | hits: 1617 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Content Specialist / redacteur vtwonen

vtwonen zoekt per direct een content specialist/redacteur. Heb jij een flinke affiniteit met “wonen”? En wil jij graag werken bij hét woonmerk van Nederland? Dan horen we graag van je!

De rol

Je bent verantwoordelijk voor het creëren en redigeren van content voor alle kanalen van vtwonen en voor het publiceren van content op alle kanalen van vtwonen (met focus op eigen specialisme) Je levert een proactieve bijdrage aan content-activiteiten op de verschillende kanalen van het merk (digitaal, mobile, video en print) en je denkt mee over contentstrategie. Verder:

 • ben je verantwoordelijk voor de productie en kwaliteit van alle teksten in de vtwonen tone of voice;
 • ben je verantwoordelijk voor het SEO optimaliseren van bestaande content;
 • ben je verantwoordelijk voor het verhogen van organisch verkeer naar de website;

 

VTWONEN IS... dé wooncoach voor de verhuizende, verbouwende en woongeïnteresseerde vrouw/man. vtwonen maakt een voorselectie uit het enorme interieuraanbod en laat, op een inspirerende manier, de mogelijkheden zien. Zo kan de lezer zelf ontdekken wat haar/zijn persoonlijke stijl is en welke woonomgeving past bij haar/zijn manier van leven. Dankzij de ijzersterke crossmediale content is vtwonen hét woonmerk van Nederland. vtwonen is een multimediamerk, hieronder vallen onder meer tijdschriften, online (platforms), televisieformats, de vt wonen&design beurs en collecties in licentie. Ook ontwikkelt vtwonen nieuwe business, hetzij in de vorm van nieuwe launches of in de vorm van new businessmodellen. Daarnaast is het domein Home Deco sinds 2012 actief in e-commerce (vtwonen.nl) met focus op home deco.

Wat maakt jou de perfecte kandidaat

Je hebt creatief schrijftalent en een uitstekende kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Vanzelfsprekend heb je een flinke affiniteit met ‘wonen’ en blink jij uit in SEO/SEA schrijven. Daarnaast ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van contentmarketing en heb je affiniteit met commercie en ben je klantgericht. Verder neem je mee:

 • 2-4 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • een afgeronde, relevante journalistieke of communicatie-opleiding;
 • kennis van programma’s als WordPress, Google Analytics, InCopy, contentplanningen en -kalenders, monitoring tools, Photoshop;
 • gezelligheid, want je bent een leuke collega!

 

Vtwonen is onderdeel van DPG Media en als hét grootste mediabedrijf van Nederland staat we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Wij bieden jou

 • een goed salaris, afgestemd op je ervaring;
 • keuzebudget van 12 procent (waarvan 8 procent vakantiegeld);
 • winstdeling o.b.v. de prestaties van DPG Media;
 • flexibiliteit om thuis of op kantoor te werken;
 • ruime opleidingsmogelijkheden via MyAcademy.

 

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Solliciteren, en dan?

Heb je direct zin om aan de slag te gaan als content specialist? Solliciteer dan 13 december. Je krijgt na de sluitingsdatum van de vacature altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Eerst nog wat meer weten? Barbara Natzijl beantwoordt je vragen graag via barbara.natzijl@dpgmedia.nl of solliciteer hier.

www .dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie