[Vacatures] DPG Media zoekt een Content Specialist vtwonen
13-06-2022 08:48:26 | Door: Pie Kamau | hits: 2472 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Content Specialist vtwonen

Ben jij die allround content specialist met een affiniteit voor wonen? Dan zoeken wij jou! vtwonen is op zoek naar een creatieve content specialist!

De functie 

Als content specialist ben je verantwoordelijk voor het creëren en redigeren van content voor alle kanalen van vtwonen en ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van bestaande content op vtwonen.nl. Daarnaast ben je ook bekend met SEO optimaliseren van beeld en ben je verantwoordelijk voor webcare en engagement met de doelgroep op het betreffende kanaal. Verder:

 • ben je verantwoordelijk voor het verhogen van organisch verkeer naar de website;
 • interpreteert je data en weet dat om te zetten in een concrete contentstrategie;
 • lever je een proactieve bijdrage aan contentactiviteiten op de verschillende kanalen van het merk (digitaal, mobiel, video en print).

 

VTWONEN IS...

Dé wooncoach voor de verhuizende, verbouwende en woongeïnteresseerde vrouw/man. vtwonen maakt een voorselectie uit het enorme interieuraanbod en laat, op een inspirerende manier, de mogelijkheden zien. Zo kan de lezer zelf ontdekken wat haar/zijn persoonlijke stijl is en welke woonomgeving past bij haar/zijn manier van leven. Dankzij de ijzersterke crossmediale content is vtwonen hét woonmerk van Nederland. vtwonen is een multimediamerk, hieronder vallen onder meer tijdschriften, online (platforms), televisieformats, de vt wonen&design beurs en collecties in licentie. Ook ontwikkelt vtwonen nieuwe business, hetzij in de vorm van nieuwe launches of in de vorm van new businessmodellen. Daarnaast is het domein Home Deco sinds 2012 actief in e-commerce met focus op home deco.

Wat maakt jou de perfecte kandidaat

Je hebt creatief schrijftalent en een uitstekende kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Vanzelfsprekend heb je een flinke affiniteit met ‘wonen’ en blink jij uit in creativiteit maar ook kennis van technische optimalisaties. Daarnaast ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van contentmarketing en heb je affiniteit met commercie en ben je klantgericht. Verder neem je mee:

 • 2-4 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • een afgeronde, relevante journalistieke of communicatie-opleiding;
 • kennis van programma’s als WordPress, Google Analytics, InCopy, contentplanningen en -kalenders, monitoring tools, Photoshop;
 • en uiteraard: humor & gezelligheid.

 

vtwonen is onderdeel van DPG Media en als hét grootste mediabedrijf van Nederland staat we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Wij bieden jou

 • een goed salaris, afgestemd op je ervaring;
 • keuzebudget van 12 procent (waarvan 8 procent vakantiegeld);
 • winstdeling o.b.v. de prestaties van DPG Media;
 • flexibiliteit om thuis of op kantoor te werken;
 • ruime opleidingsmogelijkheden via MyAcademy.

 

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Solliciteren, en dan?

Heb je direct zin om aan de slag te gaan als SEO content specialist? Solliciteer hier dan uiterlijk 25 juni. Je krijgt na de sluitingsdatum van de vacature altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Eerst nog wat meer weten? Eerst nog wat meer weten? Stuur dan een mail naar Jamie Plug via jamie.plug@dpgmedia.nl.

www.dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie