[Vacatures] DPG Media zoekt een Coördinator Eindredactie
02-08-2021 11:47:00 | Door: Pie Kamau | hits: 5622 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Coördinator Eindredactie

De redactie van het grootste parenting merk van Nederland is op zoek naar een coördinator (online) eindredactie. Kent SEO geen geheimen voor jou en help je graag onze freelance redacteuren met de final touch? Dan kan dit een mooie positie voor jou zijn.

Wat ga je doen?

Als coördinator eindredactie bij Ouders van Nu ben je het eerste aanspreekpunt van de freelance eindredactie. Jij weet wat de prioriteiten zijn qua online content, bewaakt deadlines en zorgt dat het eindredactie proces soepel verloopt. Je neemt verantwoordelijkheid en zorgt dat het werk afkomt. Je bent chef ‘losse eindjes’ en ‘puntjes op de I’. Je beoordeelt content op onze diverse kanalen en geeft feedback aan interne en externe makers. Daarnaast beheer je de bijbehorende processen, zoals het maken van roosters en afhandeling van facturatie. Verder houd jij je bezig met:

 • Het actualiseren en optimaliseren van teksten in het CMS.
 • Het schrijven van persberichten en stuurt deze in overleg met de afdeling communicatie uit.
 • Neemt bij afwezigheid de taken van de Chef Redactie waar.

 

Wie zijn wij?

Ouders van Nu is onderdeel van DPG Media en al bijna 55 jaar de plek, waar (aanstaande) ouders terecht kunnen voor informatie over zwangerschap en kinderen. Met 1,8 miljoen unieke bezoekers per maand is Oudersvannu.nl het grootste online parenting platform van Nederland. Dagelijks inspireert en informeert Ouders van Nu door middel van aansprekende en persoonlijke content. We bereiken onze doelgroep via diverse kanalen: het magazine, de Zwanger- en Babybox, de Ouders van Nu Voordeelpas, het forum, social media, nieuwsbrieven en de Zwanger- en Baby app en uiteraard de website. Voor 2021 hebben we als doel om naast informatie over opvoeden en ontwikkeling ook productinformatie toe te voegen en onze community nog meer centraal te stellen.

Wij bieden jou

 • Salaris passend bij jouw ervaring.
 • Een 32-urige werkweek.
 • Flexibele mogelijkheden rondom thuiswerken.
 • Persoonlijke keuzebudget van 12 procent (waarvan 8 procent vakantiegeld).
 • Deelname aan de winstdelingsregelingen en certificaten.
 

Functie eisen

 • 3 tot 5 jaar relevante ervaring in een soortgelijke rol.
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep van Ouders van Nu.
 • Je bent een zeer sterke coördinator die graag werkt met een strakke planning.
 • Je hebt gevoel voor tekst en toon.
 • Je bent flexibel, hebt oog voor detail en bent secuur.

 

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt. 

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer dan voor 10 augustus! Heb jij eerst nog vragen? Vragen via valery.joosten@dpgmedia.nl of solliciteer hier.