[Vacatures] DPG Media zoekt een Coördinator redactie Tilburg/De Langstraat Brabants Dagblad
13-06-2022 09:03:00 | Door: Pie Kamau | hits: 2568 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Coördinator redactie Tilburg/De Langstraat Brabants Dagblad

 Voor onze bruisende regioredactie Tilburg/De Langstraat van Brabants Dagblad zijn wij op zoek naar een coördinator redactie.

Wat ga je doen

Je bent de inhoudelijke sparringpartner van de chef redactie en vervangt deze bij afwezigheid. Samen zorg je ervoor dat het nieuwsproces goed verloopt. Daarnaast coördineer je de samenwerking met correspondenten, die je ook begeleidt en naar een hoger niveau brengt. Dat omvat ook de planning van verhalen die ze in het weekeinde schrijven. Inhoudelijke discussies op de redactie draag jij ook je steentje aan bij en je geeft verslaggevers terugkoppeling op hun verhalen. Verder begeleid je samen met de chef de redactie bij 'premium' werken. Dat wil zeggen dat redacteuren kennisnemen van de lezersdata m.b.t. hun artikelen en er lessen uit leren.

Over Brabants Dagblad

Het Brabants Dagblad is het nieuwsmedium in Oost Brabant. Via onze krant, site en app bereiken wij honderdduizenden lezers met nieuws en verhalen uit de buurt, de stad, de provincie en de rest van de wereld. Brabants Dagblad is onderdeel van DPG Media, een toonaangevende uitgever op het gebied van nieuws, opinie, cultuur, inspiratie en ontspanning; een moderne, professionele uitgever met passie voor media, zowel in print als online, voor lezers, website bezoekers en adverteerders. DPG Media heeft een groot aantal interessante online en offline merken in haar portfolio waaronder het AD, de Volkskrant, Trouw, Donald Duck, Libelle, Autoweek, Tweakers.net, Independer.nl, Nationalevacaturebank.nl, Qmusic, Autotrack.nl en vele tijdschriften.

Wat jou de perfecte coördinator maakt

Voor deze functie zoeken wij een nieuwsgierige talentvolle journalist met een opgewekt karakter die vooral mogelijkheden ziet. Verder

  • Weet je van doorpakken en beschik je over coördinerende kwaliteiten.
  • Toon je initiatief en kun je zelfstandig werken maar ben je ook een teamverband een prettige collega.
  • Ben je kritisch en opbouwend en durf je je te roeren op een redactie.

 

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we bij DPG Media open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Wat bieden wij

  • Een dienstverband van 38 uur op een bruisende redactie in Tilburg.
  • Een salaris conform cao voor journalisten, passend bij jouw ervaring.
  • Keuzebudget van 12 procent (waarvan 8 proceent  vakantiegeld) en een winstdeling.
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door onder andere trainingen en opleidingen.

 

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Interesse, en dan?

Heb jij meteen zin om aan de slag te gaan als coördinator op de redactie Tilburg/De Langstraat? Solliciteer hier dan uiterlijk 19 juni met je cv en motivatie. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Alex van Lanen, chef redactie Tilburg/De Langstraat (a.vlanen@bd.nl) of met Lucas van Houtert, hoofdredacteur Brabants Dagblad (l.vhoutert@bd.nl).

www.dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie