[Vacatures] DPG Media zoekt een Creatieve Campagne Manager
31-01-2022 10:20:00 | Door: Pie Kamau | hits: 1721 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Creatieve Campagne Manager

Ben je creatief, heb je ervaring met het opzetten van (digitale) campagnes en deins je niet terug voor strakke deadlines? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen

In deze veelzijdige functie zet je doelstellingen om in effectieve 360 campagnes en ben je het creatieve brein achter concepten. Je bent in staat om ideeën, op basis van gebruikersdata en -behoefte om te zetten in waardevolle campagnes. Overzicht/deadlines bewaken doe je met gemak en dat is mooi, want jij bent verantwoordelijk voor het hele project van start tot eind; je voert de campagnes uit (online & offline), optimaliseert aan de hand van de resultaten en maakt je eindevaluaties. Je werkt hiervoor nauw samen met de Designers, andere Campagne Managers, Category Managers en Kanaalspecialisten. Uiteraard ben je resultaatgericht en heb jij altijd actuele data beschikbaar.

Verder:

 • Ben je sterk in het ontwikkelen en uitvoeren van vernieuwende campagnestrategieen en concepten.
 • Regisseer je de campagnes: koppeling kpi’s, doelgroep selectie en zet je goede campagne flows op met het ideale mediaplan.
 • Weet je precies hoe je beïnvloedingstechnieken kan toepassen in advertenties.

 

Wie zijn wij

De afdeling Commerce is binnen DPG Media dé plek waar alle Commerce- activiteiten plaats vinden. Zowel voor ons eigen merk LeuksteTickets.nl, als ook de nieuwsmerken zoals AD en Nu.nl, magazinetitels als Libelle en Veronica Superguide als ook de winkel van Donald Duck.

Hierbij willen we Nederland informeren, inspireren en activeren met voordeel: thuis en erop uit. Met de afdeling zijn we verantwoordelijk voor het creëren van aanbod, het beheer, de branding en het uitvoeren van campagnes van onze 32 Nederlandse webshops.

De afdeling Commerce bestaat uit ca. 30 ondernemende collega’s met ieder hun eigen specialisme. Als Campagne Manager ben je onderdeel van het team van Campagne & Brand, dat bestaat uit 12 collega’s die zorg dragen voor alle branding en campagne activiteiten binnen de afdeling eCommerce.

Wat je van ons krijgt

 • Een waanzinnig leuke baan.
 • Een salaris passend bij ervaring en kennis.
 • Een 36-urige werkweek.
 • Je ontvangt 8 procent vakantiegeld en 4 procent persoonlijk budget.
 • Volop opleidings-en ontwikkelingsmogelijkheden.

 

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Wat maakt jou de perfecte kandidaat

 • Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Je hebt ervaring met de inzet van (online) marketingkanalen en weet hoe je deze moet bijsturen.
 • Je bent creatief en conceptueel sterk.
 • Je bent een verbinder, communicatief sterk en effectief in stakeholder management.
 • Je bent proactief en hands-on.
 • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • Je hebt affiniteit met cijfers en weet deze te interpreteren.

 

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Solliciteren, en dan?

Heb je direct zin om aan de slag te gaan als Creatieve Campagne Manager? Solliciteer hier. Je krijgt binnen twee weken na ontvangst van je sollicitatie altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Eerst nog wat meer weten? Roxanne beantwoordt graag je vragen. Stuur een mail naar roxanne.rinkes@dpgmedia.nl.

www.dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie