[Vacatures] DPG Media zoekt een Creatieve Vormgever Algemeen Dagblad
11-04-2022 09:05:00 | Door: Pie Kamau | hits: 2331 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Creatieve Vormgever Algemeen Dagblad

De centrale redactie van het AD en aangesloten titels is op zoek naar een vormgever voor de (algemene) nieuws- en sportpagina's.

Wat er van jou wordt verwacht

De ideale vormgever heeft ervaring in het werken met ons redactie- en vormgevingssysteem WoodWing/InDesign en kent de geheimen van Photoshop. Hij of zij kan van elke pagina een pareltje maken, maar kan ook snel tekst en beeld verwerken tot een effectieve nieuwspagina. Zij/hij heeft bovendien oog voor de hele krant. Dit alles door intensief samen te werken met een eindredacteur.

Wat maakt jou de perfecte kandidaat?

 • Je hebt een opleiding op minimaal hbo-niveau afgerond.
 • Ervaring met Contentplanner en Photohub is een pré.
 • Je weet waar AD en aangesloten titels voor staan.
 • Je bent bereid veel in de avonduren te werken.
 • Je bent een teamspeler en flexibel: bereid in te vallen wanneer het nieuws daar om vraagt.

 

Het AD is onderdeel van DPG Media. Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Wat wij jou bieden

 • Een werkplek in de grootste nieuwsorganisatie van het land.
 • Je wordt onderdeel van een gestroomlijnd team dat dagelijks in Rotterdam een prachtige krant maakt.
 • Salaris, passend bij jouw ervaring; aantal uren in overleg.
 • Keuzebudget van 12 procent (waarvan 8 procent vakantiegeld).
 • Winstdeling o.b.v. de prestaties van DPG Media.
 • Ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen en trainingen.

 

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Interesse?

Solliciteer hier! Heb je direct zin om aan de slag te gaan als Creatieve Vormgever voor het Algemeen Dagblad? Klik dan op de sollicitatiebutton op deze pagina om jouw cv voorzien van motivatie naar ons te sturen. Zorg ervoor dat je dit vóór maandag 18 april doet. Je krijgt na de sluitingsdatum van de vacature altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan nemen we contact met je op om een afspraak in te plannen. Wil je eerst nog meer informatie of heb je een vraag? Neem dan contact op met Jeroen de Vreede (jeroen.de.vreede@persgroep.net / 06 29 29 96 79) of met Ilze Rike (ilze.rike@persgroep.net / 06 41 53 58 58).

www.dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie