[Vacatures] DPG Media zoekt een Digital Coördinator Qmusic
27-09-2021 10:27:00 | Door: Pie Kamau | hits: 3501 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Digital Coördinator Qmusic

Ben jij altijd online en weet jij zelfs de grenzen van ‘onbeperkt’ datagebruik te overschrijden? Staan de automatische updates van je apps uit omdat je altijd wilt zien wat de nieuwste ontwikkelingen ervan zijn? En hebben de Facebook Business Manager en Google Adwords voor jou geen enkel geheim meer? Dan moet je zeker even verder lezen, want we zoeken bij Qmusic per direct een fulltime Digital Coördinator (36 uur).

Over Qmusic

Qmusic is een dynamisch en energiek bedrijf waar het draait om radio, muziek en entertainment. Sinds de oprichting in 2005 is Qmusic uitgegroeid tot het grootste radiostation van Nederland. We willen elke dag plezier, energie en een goed gevoel brengen in het leven van onze luisteraar. Elke dag, 365 dagen per jaar, zetten wij de luisteraar centraal. Qmusic en alle collega's werken vanuit dezelfde waarden; we zijn positief, authentiek, creatief, spontaan en halen het maximale uit iedere dag. En oja, ook leuk om te weten: het marketingteam waar je deel van uit gaat maken bestaat met jou erbij uit 13 mensen.

De rol

Je ontwikkelt de digitale marketingstrategie van Qmusic en je zet zelfstandig online marketingcampagnes op via eigen media en via Facebook en Google. Daarnaast coördineer je de online marketingcampagnes die uitgevoerd worden door externe partijen. En je bent verantwoordelijk voor de data van de 1 miljoen Q-members en de campagnes rondom deze community. Verder behoren tot jouw verantwoordelijkheden:

 • Het initiëren en managen van het development voor Qmusic.nl en de Qmusic app.
 • Beheren van de database en je zet direct mailing(flow)s op.
 • Je bouwt mee aan het vergroten van het digitale bereik van Qmusic.

 

Dit maakt jou de perfecte kandidaat

Je ademt social media; je bent altijd online en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op je vakgebied en je hebt affiniteit met radio, muziek, entertainment en innovatie & digitale ontwikkelingen. Je hebt een zeer goed gevoel voor taal, beeld en online tools en je beschikt over conceptueel denkvermogen. Je bent leergierig, creatief en hebt een positieve instelling. Verder neem je mee:

 • Hbo/wo-denkniveau en hebt minimaal 4 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
 • Ervaring met online marketingtools als Google Adwords en Facebook Business Manager.
 • Je beschikt over technische basiskennis van websites en CMS.

 

Qmusic is onderdeel van DPG Media en als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Wij bieden jou

 • Werkplek bij een jong en dynamisch radiobedrijf.
 • Een werkweek die geen dag hetzelfde zal zijn.
 • 12 procent keuzebudget (waarvan 8 procent vakantiegeld).
 • Een 36-urige werkweek.
 • Leuke sfeer en een hoop lol.
 • Goede arbeidsvoorwaarden.

 

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Solliciteren, en dan?

Heb je direct zin om aan de slag te gaan als digital coördinator Qmusic? Solliciteer dan uiterlijk 17 oktober met je CV en een korte motivatie. Je krijgt na sluitingsdatum van de vacature altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Eerst nog wat meer weten? Jacomine beantwoordt graag je vragen. Stuur een mail naar jacomine.devisser@dpgmedia.nl of solliciteer hier.

www.qmusic.nl
www .dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie