[Vacatures] DPG Media zoekt een Eindredacteur De Stentor (online/ print)
07-02-2022 08:46:00 | Door: Pie Kamau | hits: 1840 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Eindredacteur De Stentor (online/ print)

Ben jij nieuwsgierig, nauwkeurig en enthousiast? Een teamplayer die weet hoe je de verhalen bij de lezers krijgt? Wil jij werken in een gedreven en ambitieus team en actief bijdragen aan het succes van De Stentor? Reageer dan snel op onze vacature van Eindreacteur online/ print!

Wat ga je doen

De Stentor wil niet alleen de snelste brenger van het laatste nieuws zijn, maar ook de zorgvuldigste. We zoeken een Eindredacteur tekst voor online en print, iemand die al onze artikelen voor publicatie leest om eventuele type- en taalfouten te corrigeren. Als Eindredacteur zorg je voor aantrekkelijke en feitelijke intro’s en koppen en optimaliseer je de opbouw van zinnen en alinea’s. Het nieuws en de Stentor staan nooit stil; als Eindredacteur werk je veel in de avonden en ook regelmatig in het weekend.

De dagelijkse werkzaamheden van de Eindredacteur zijn:

 • deel uitmaken van een ambitieus team en ambitieuze omgeving en meegaan in deze gedreven flow;
 • alle artikelen redigeren en optimaliseren voor zowel online als de papieren krant;
 • snel en efficiënt werken zodat de deadlines worden gehaald.

 

Wat maakt jou de perfecte kandidaat?

Voor deze rol zoeken wij een collega met een nieuwsgierig en opgewekt karakter. Je hebt een pragmatische instelling en ziet vooral mogelijkheden. Als Eindredacteur ben je kritisch en opbouwend in je feedback en weet je hoe je verhalen bij de lezers krijgt. Je bent zeer taalvaardig en werkt gestructureerd, zorgvuldig en stressbestendig.

Verder:

 • ben je een expert in het maken van koppen;
 • heb je aantoonbaar relevante werkervaring;
 • heb je kennis van de online mediawereld.

 

Wat bieden wij?

 • een dynamische werkplek met volop kans om je te ontwikkelen met onder meer cursussen van onze interne campus;
 • een dienstverband van 38 uur met standplaats Zwolle;
 • een salaris conform de CAO voor journalisten, passend bij jouw ervaring;
 • keuzebudget van 12 procent (waarvan 8 procent vakantiegeld) en een jaarlijkse winstdeling;
 • de mogelijkheid om arbeidsvoorwaarden uit te ruilen.

 

Wie wij zijn?

De Stentor is het medium van Oost Nederland en behoort tot DPG Media, een toonaangevende uitgever op het gebied van nieuws, opinie, cultuur, inspiratie en ontspanning; een moderne, professionele uitgever met passie voor media, zowel print als online, voor lezers, website bezoekers en adverteerders. DPG Media heeft een groot aantal interessante online en offline merken in haar portfolio waaronder het AD, de Volkskrant, Trouw, Tweakers.net, Independer.nl, Nationalevacaturebank.nl, Qmusic, en Autotrack.nl.

We staan open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Solliciteren, en dan?

Heb je direct zin om aan de slag te gaan als Eindredacteur bij De Stentor? Solliciteer hier dan uiterlijk zondag 13 februari 2022 met je cv en een motivatie. Eerst nog wat meer weten? Neem dan contact op met met Jan van Mullem, chef eindredactie & vormgeving, j.vmullem@destentor.nl.

www.dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie