[Vacatures] DPG Media zoekt een Junior Tekstverwerker Redactie
16-08-2021 09:19:22 | Door: Pie Kamau | hits: 4426 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Junior Tekstverwerker Redactie

Ben jij een nauwkeurige werker, waren Nederlands en begrijpend lezen jouw lievelingsvakken op school en wil jij jouw carrière starten bij een mediabedrijf? Dan ben jij de collega die we zoeken!

Wat ga je doen

In de functie van Junior tekstverwerker redactie ben jij op meerdere vlakken inzetbaar. Je leest veel artikelen op verschillende websites van indebuurt, verzamelt dagelijks de juiste set artikelen van die online artikelen voor plaatsing in print. Je verwerkt en redigeert de tekst tot een passende en inhoudelijk kloppende printproductie. Daarbij weet je de essentie van het verhaal goed te pakken zonder dat je de bij indebuurt passende tone of voice verliest. En ook van een lange kop boven het artikel een veel kortere kop maken die nog steeds pakkend en juist is, deins jij niet terug. Verder:

 • Onderhoud je contact met zowel redacteuren van indebuurt als de eindredacteuren van de printtitels.
 • Schakel je snel wanneer er onduidelijkheden zijn, zowel over tekst, als over beeld.

 

Je valt onder de centrale redactie van indebuurt. Is er even geen tekst te redigeren, dan verricht allerhande hand- en spandiensten op de centrale redactie. Pak jij gemakkelijk de telefoon om aanvullende vragen te stellen? Vervul jij graag zelfstandig bureauwerk? Ben je verknocht aan taal en teksten lezen en redigeren? En wil jij wel werken voor een bekend en innovatief multimediabedrijf? Dan is deze baan jou misschien wel op het lijf geschreven!

Wie zijn wij

indebuurt is een lokaal online platform waar je leest over de nieuwste hotspots, het belangrijkste lokale nieuws, leuke uittips en goede aanbiedingen. indebuurt is een initiatief van DPG Media en in februari 2016 gestart. Inmiddels zijn we actief in 39 steden.

Wij bieden jou

 • Salaris, passend bij jouw ervaring.
 • 36-urige werkweek.
 • Een zelfstandige functie op onze centrale redactie.
 • Een leuke en dynamische werkomgeving met gepassioneerde collega's.
 • Flexibiliteit rondom het thuis- en op kantoor werken.

 

Functie eisen

 • Een afgeronde mbo opleiding.
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend.
 • Je draait je hand niet om voor werken in verschillende Content Management Systemen.
 • Je bent communicatief vaardig, servicegericht en uiterst accuraat.
 • Je bent een organisatorisch supertalent en plannen is je tweede natuur.

 

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer dan voor 20 augustus! Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Eerst nog wat meer weten? Jantine van den Hoven reageert graag op je vragen. Je kunt haar appen op 0611590362 of solliciteer hier.