[Vacatures] DPG Media zoekt een Junior marketing communicatie strateeg
13-09-2021 08:50:20 | Door: Pie Kamau | hits: 2168 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Junior marketing communicatie strateeg

Ben jij vindingrijk? En een originele denker? Heb jij een eigen kijk op onderwerpen en ben jij niet bang deze ideeën te delen? Dan ben jij de Junior Marketing Communicatiestrateeg voor DPG Brand Studio die wij zoeken!


Je functie

Als marketing communicatiestrateeg bedenk je oplossingen voor marketing-communicatie vraagstukken van adverteerders. Je analyseert de exacte klant vraag en/of klant probleem middels een briefing en de-briefing. Op basis hiervan bedenk je de strategie die de basis vormt van de creatieve uitwerking in een (branded content) campagne door de concept creatief. De strategie en creatieve uitwerking presenteer je in samenspraak met de creatief en accountmanager. Verder:

 • Ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van briefings van klanten tot een aantrekkelijk strategisch en cijfermatig onderbouwd voorstel en pitcht dit samen met creatie en account bij de klant.
 • Werk je samen met accountmanagers, insights, marketing en redactie en creatie om tot de beste strategieën en concepten te komen.

 

Jij

Bent sterk in het begrijpen van merk en marketing-communicatie doelstellingen en kan deze vertalen naar inhoudelijke keuzes en (media)middelen. Je hebt begrip van de werking en kracht van de verschillende online en offline media en je houdt ervan er van om campagnes zowel inhoudelijk als in executie te verrijken met data. Daarnaast ben jij analytisch sterk en kunt overweg met markt- en campagne onderzoek om de consument goed te begrijpen. Verder:

 • Heb jij hbo / wo werk- en denkniveau.
 • Ben jij een flexibele teamplayer met focus op resultaat.
 • Ken jij een goede balans tussen creativiteit en commercialiteit.
 • Heb jij minimaal 2 jaar werkervaring in marketing/ media/ strategie aan klant-zijde of bij een creatief bureau.

 

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Wij bieden jou

 • Een waanzinnig leuke baan in een zeer divers en creatief team.
 • Een salaris passend bij ervaring en kennis.
 • Een 36-urige werkweek.
 • Je ontvangt 8 procent vakantiegeld en 4 procent persoonlijk budget.
 • Volop opleidings-en ontwikkelingsmogelijkheden.

 

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Solliciteren, en dan?

Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan vóór 27 september met een sterke motivatie en je CV. Eerst nog vragen? Neem dan contact op met Jacomine de Visser, team lead recruitment, via jacomine.devisser@dpgmedia.nl of 06-29441316. Een Whatsapp bericht wordt het snelst beantwoord. Solliciteer hier.

www .dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie