[Vacatures] DPG Media zoekt een Key Account Manager eCommerce
14-02-2022 07:44:00 | Door: Pie Kamau | hits: 1939 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Key Account Manager eCommerce

Denk jij graag mee over eCommerce en Ticketing campagnes en weet je vervolgens precies wat er nodig is om de beste deals te sluiten met partners? Dan is de rol van Key Account Manager zeker iets voor jou!

Wat ga je doen

Als Key Account Manager eCommerce beheer je een pakket van bestaande partners en prospects. Als adviseur richting jouw partners, over eCommerce en ticketing campagnes, ben jij het eerste aanspreekpunt. Daarnaast bouw en onderhoud je actief een netwerk van A-merk partners. Jij onderhandelt over commerciële afspraken, sluit concrete deals en weet hoe rendabele business te creëren passend bij onze verschillende lezers- en gebruikersdoelgroepen. Hierbij zorg je uiteraard voor maximaal rendement voor zowel DPG Media als voor je partners. Verder:

 • Krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je strategie te bepalen en nieuwe producten, diensten en partners aan te boren. Uiteraard samen met enthousiaste collega’s als zoals product owners en online- en content marketers.
 • Draag je na de handtekening het project over aan de campagne managers, maar blijft uiteraard nauw betrokken bij bijvoorbeeld brainstorms.
 • En, werk je aan duurzame relaties voor de lange termijn.

 

Wie zijn wij

De afdeling Commerce is binnen DPG Media dé plek waar alle Commerce- activiteiten plaats vinden. Zowel voor ons eigen merk LeuksteTickets.nl, als ook de nieuwsmerken zoals AD en Nu.nl, magazinetitels als Libelle en Veronica Superguide als ook de winkel van Donald Duck.

Hierbij willen we Nederland informeren, inspireren en activeren met voordeel: thuis en erop uit. Met de afdeling zijn we verantwoordelijk voor het creëren van aanbod, het beheer, de branding en het uitvoeren van campagnes van onze 32 Nederlandse webshops.

De afdeling eCommerce bestaat uit ca. 30 ondernemende collega’s met ieder hun eigen specialisme. Het team Category & Account Management bestaat 5 collega’s die vanuit verschillende specialismen verantwoordelijk zijn voor het onderhouden van relaties, sluiten van deals en het uitbouwen van ons assortiment.

Wij bieden jou

 • Salaris, passend bij jouw ervaring en een interessant bonussysteem
 • 8 procent vakantiegeld en 4 procent persoonlijk budget.
 • 36-urige werkweek
 • Volop opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Jaarlijkse winstdeling o.b.v. de prestaties van DPG Media.

 

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Functie eisen

 • Hbo- of wo werk- en denkniveau en minimaal 6 jaar commerciële ervaring opgedaan binnen media, sales en/of marketing.
 • Je hebt aantoonbaar goede resultaten geboekt in het uitbouwen van relaties en het realiseren en vergroten van de omzet.
 • Je bent in staat om met je partners over strategische vraagstukken en bedrijfsbrede uitdagingen te sparren.
 • Je ondernemersmentaliteit uit zich in je overtuigingskracht en de kick die je krijgt bij het sluiten van een deal.
 • Je bent gestructureerd en werkt planmatig aan het uitbouwen van je klantenpakket om je groeidoelstellingen te realiseren.

 

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer dan snel! Heb jij eerst nog vragen? Vragen via roxanne.rinkes@dpgmedia.nl of 0621370122. Een WhatsApp bericht mag ook of solliciteer hier.

www.dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie