[Vacatures] DPG Media zoekt een Key Accountmanager Intermediair & Nationale Vacaturebank
18-07-2022 09:41:00 | Door: Pie Kamau | hits: 1966 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Key Accountmanager Intermediair & Nationale Vacaturebank

Kandidaten werven. Ja, jij weet als geen ander hoe belangrijk employer branding en een goede wervingsstrategie is. Kent het salesvak daarnaast geen geheimen voor jou? Wil je klanten adviseren over strategische samenwerkingen, successen vieren met collega’s én voor het grootste mediahuis van Nederland werken? Dan kan dit een mooie baan voor jou zijn!

Wat ga je doen?

Als Key Accountmanager bij DPG Recruitment, bekend van o.a. de merken Intermediair en Nationale Vacaturebank, ben jij voor klanten dé adviseur voor wervings-, arbeidsmarkt en employer branding vraagstukken. Jij komt met oplossingen waar anderen enkel onmogelijkheden zien. Je bent naast een relatiebeheerder ook een new business developer die voortdurend kansen ziet voor nieuwe producten / markten en gaat deze met jouw klanten onderzoeken. Nederland is je werkgebied en je hebt als uitvalsbasis ons mooie kantoor in Amsterdam. Verder ben jij:

 • zowel bij de klant als binnen DPG Recruitment de inhoudelijke sparringpartner op (senior) managementniveau;
 • een collega die bijdraagt aan de ontwikkeling van het salesteam door je best practises, maar ook je missers te delen en draag je voor de laatste proactief verbeterplannen aan;
 • een sparringspartner voor HR-directies over strategische issues en ontwikkel je maatwerkoplossingen wanneer je hiervoor de kans ziet.


Wie zijn wij?

DPG Recruitment, onderdeel van DPG Online Services, is de Recruitment specialist voor werk­gevers, werknemers, ZZP-ers en studenten op de Nederlandse arbeidsmarkt. Bedrijven en organisaties brengen we in contact met het juiste talent en daarnaast bieden we onze bezoekers 24 uur per dag de mogelijkheid een nieuwe carrièrestap te maken. Het Sales team directe werkgevers bestaat uit 6 gedreven accountmanagers en een employer branding specialist. Maandag is de vaste dag dat het team elkaar ontmoet op kantoor om resultaten te bespreken en ideeën uit te wisselen en om samen te lunchen in Amsterdam.  

Wat jou de perfecte aanwinst maakt

Jij vindt verkopen geen vies woord. Sterker nog: dat is precies waar jij in uitblinkt! Je bent een echte ondernemer die voortdurend kansen ziet, op strategisch niveau mee kan denken met je klanten en daarnaast ook een echte verbinder. Met jouw uitgesproken 'can do' mentaliteit ben jij een voorbeeld voor je collega's van het sales team. Verder heb jij:

 • minimaal een afgeronde hbo-opleiding;
 • ervaring binnen de online (media) of recruitment, waarvan minimaal 3 jaar in de buitendienst;
 • aanstekelijk enthousiasme over (en geloof in) ons product;

 

DPG Recruitment is onderdeel van DPG Media en als hét grootste mediabedrijf van Nederland staat we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Wij bieden

 • salaris passend bij jouw ervaring, met daarnaast een mooie bonusconstructie;
 • jaarlijkse winstdeling o.b.v. de prestaties van DPG Media;
 • een 36 urige werkweek;
 • telefoon, laptop en auto van de zaak;
 • persoonlijk keuzebudget van 12 procent (waarvan 8 procent vakantiegeld);
 • ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen, trainingen en certificaten.Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Heb je direct zin om aan de slag te gaan?

Solliciteer hier. Je krijgt binnen twee weken na ontvangst van je sollicitatie altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Eerst nog wat meer weten? Valery beantwoordt graag je vragen. Stuur een mail naar valery.joosten@dpgmedia.nl

www.dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie